Kako do stambenog kredita u
Srbiji?

Kako do stambenog kredita u Srbiji?

04.03.2020 od Moja Nekretnina
Dugo planirate da kupite stan i obezbedite svoju porodicu. Štedite, istražujete tržište nekretnina, upoređujete cene, pažljivo birate lokaciju, kvadraturu stana, a kako vreme prolazi cene nekretnina rastu. Uz konstantno poskupljenje stanova, kako u prestonici, tako i u gradovima u unutrašnjosti, danas nije lako uštedeti dovoljno novca da bi se rešilo stambeno pitanje. Podizanje stambenog kredita tako dolazi kao pametan i logičan izbor.
Opširnije
Tagovi: ,
Da li se cene nekretnina smanjuju tokom recesije?

Da li se cene nekretnina smanjuju tokom recesije?

15.10.2019 od Moja Nekretnina

Često se postavlja pitanje da li je pametno ulaziti u kupovinu nekretnine za vreme recesije? Tokom poslednje recesije koja je počela još u 2007. godini pojedini investitori nekretnina se do danas nisu oporavili od ekonomskog kraha, jer je samo godinu dana kasnije od početka recesije došlo do velikog pada na tržištu nekretnina. U proteklih par godina, ekonomija je bila prilično stabilna i samo je bilo pitanje trenutka kada će doći do nove krize na tržištu, jer po zakonima ekonomije sve što neprekidno raste tokom godina, mora i da se koriguje, odnosno da opadne.

Opširnije
Tagovi: ,
Servis za procenu vrednosti nekretnina

Servis za procenu vrednosti nekretnina

27.07.2019 od Moja Nekretnina
Servis za procenu vrednosti nekretnina - Moja Nekretnina zvanino je dostupan od 01.07.2019. Godine. Zahvaljujući ovom servisu možete vrlo brzo doći do informacija o prosečnim cenama nekretnina u zavisnosti od lokacije, tipa objekta, opremljenosti, veličine i slično. Ukoliko kupujete nekretninu, na interaktivnoj mapi ovog servisa u samo nekoliko klikova dobijate prosečne cene.
Opširnije
Tagovi: ,