Beograd
8,33 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Beograd?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

8,33 € / m2

Izdavanje stanova Beograd

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
468
Stan do 30 m2:
8,07 € / m2
Jednosoban stan:
7,94 € / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
4835
Stan 30-60 m2:
8,33 € / m2
Stan 60-100 m2:
7,69 € / m2
Dvosoban stan:
8,33 € / m2
Trosoban stan:
8,07 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
1462
Stan 100-150 m2:
9,52 € / m2
Stan 150+ m2:
10,00 € / m2
Četvorosoban stan:
8,67 € / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Beograd

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Zahumska izdavanje stanova

Zahumska

Kontakt 0641132100...

30 m² 1 1 280 (9/m2)
Odlična cena
Jedrenska izdavanje stanova

Jedrenska

Kontakt- 0641132100...

54 m² 2 1 450 (8/m2)
Fer cena
Odličan, Lux 4.0 stan sa parking mestom izdavanje stanova

Odličan, Lux 4.0 stan sa parking mestom

Naselje Dr Ivan Ribar, mirno , tiho sa mnoštvo radnji. Naseljew u kome možete da pustite dete na ulicu da se igra, zato ga deca i obožavaju.Zato kažemo da stan koji  je u ponudi je " porodičan stan" sa divnim prostranim spavaćim soba ( ukupno tr...

105 m² 4 7 600 (6/m2)
Odlična cena
Novi Beograd - Stari Merkator Dzona Kenedija ID#33 izdavanje stanova

Novi Beograd - Stari Merkator Dzona Kenedija ID#33

Provizija: 50% od prve mesečne zakupnine,...

60 m² 2.5 3 450 (8/m2)
Dobra cena
Novi Beograd,blok 29,Arena,za pp ID#7637 izdavanje stanova

Novi Beograd,blok 29,Arena,za pp ID#7637

Trosoban renoviran u bloku 29,izdaje se za pp Agencijska provizija 50% od prve zakupnine....

76 m² 3 0 700 (9/m2)
Povišena cena
Vojvode Stepe,ODLICAN stan ! izdavanje stanova

Vojvode Stepe,ODLICAN stan !

Lux svetao cetvorosoban stan u Vojvode Stepe sa prelepim pogledom na gradski izlazak i zalazak sunca. Stan se nalazi na 19 spratu zgrade sa 2 lifta (sa zasebnim generatorom u slucaju nestaka elektricne energije), osiguran video nadzorom. Stan se sast...

124 m² 4 19 600 (5/m2)
Odlična cena
Stari Merkator, renoviran, lux, ID 7898 izdavanje stanova

Stari Merkator, renoviran, lux, ID 7898

Potpuno renoviran, luksuzno sređen stan, moderno opremljen, dekorativna rasveta, odvojena spavaća soba, dve terase sa pogledom na park i zelenilo, norveški radijatori, odličan. Ag. prov 50%. ID 7898...

42 m² 1.5 2 420 (10/m2)
Visoka cena
Dvosoban stan Jedrenska izdavanje stanova

Dvosoban stan Jedrenska

Moderan ,dizajnerski projektovan,novogradnja,garaza...

54 m² 2 1 450 (8/m2)
Povišena cena
Širi centar - Vozdovac Stepa Stepanovic ID#33398 izdavanje stanova

Širi centar - Vozdovac Stepa Stepanovic ID#33398

Provizija: 50% od prve mesečne zakupnine,...

45 m² 1.5 4 350 (8/m2)
Fer cena
Četvorosoban stan Vojvode Šupljikca izdavanje stanova

Četvorosoban stan Vojvode Šupljikca

Atraktivan stan smešten u novoj zgradi, koja se nalazi u lepoj ulici na Crvenom krstu. U blizini je pijaca Đeram, SC Vračar i Beogradsko dramsko pozorište, a na pešačkoj udaljenosti je i trgovačka zona Bulevar kralja Aleksandra. Moderan i lep eksteri...

190 m² 4 6 2.000 (11/m2)
Fer cena
Konjarnik, novogradnja, odličan, ID 2493 izdavanje stanova

Konjarnik, novogradnja, odličan, ID 2493

Kvalitetna gradnja, odličan, komforan stan, dve spavaće sobe, odličan. Ag. prov 50%. Useljiv od 01. januara 2020. ID 2493...

92 m² 3 5 500 (5/m2)
Fer cena
Beograd na vodi, neuseljavan, garaža, ID 13452 izdavanje stanova

Beograd na vodi, neuseljavan, garaža, ID 13452

Ekskluzivan, DELUXE stan, BEOGRAD NA VODI - zgrada Parkview, poslovno-stambeni kompleks prestižna lokacija, obilje zelenila i parkova, potpuno nov stan, orijentisan ka reci, dve spavaće sobe (od koje je jedna master soba sa sopstvenim kupatilom), sva...

82 m² 2.5 2 1.000 (12/m2)
Odlična cena

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Beograd

Na teritoriji Beograd objavljeno je u porteklom mesecu 3803 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 386, srednjih 2466, dok je velikih stanova objavljeno 951.

  • - U našoj analizi mali stanovi su oni, čija površina ne prelazi 30 kvadratnih metara. Radi se o stanovima koji imaju samo jednu sobu. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 8,01€/m2.
  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje je iznosila 8,11 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 9,40 €/m2.

Stanovi za izdavanje Beograd

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 1145 oglasa za izdavanje stanova Beograd. Ovde ih možete pogledati:

Pronalazak idealnog stana u Beogradu

Pronalazak idealnog stana za izdavanje nije lako i samim tim aktivnost koja zahteva dosta uloženog vremena. Bilo da je reč o studentu, koji je primoran da se preseli u drugi grad zbog studija ili je čitava porodica u potrazi za novim stanom, svako želi da pronađe stan koji najviše odgovara njegovim potrebama. Nezavisno od toga da li je taj stan samo privremeno ili trajno rešenje, cilj je svakako izbeći čestu seldibu, koja može biti itekako zamorna i stresna pogotovo kada je izdavanje stanova u Beogradu u pitanju. S druge strane stonadavci žele da izdaju svoj stan i imaju što manje posla oko toga. Samim tim, stanodavcima uvek odgovara stanar, koji će želeti da ostane duže u tom stanu. Dakle i stanaru i stanodavcu je u interesu da se stan izda na duže vreme.

Koje lokacije u Beogradu su najpovoljnije za izdavanje stanova?

Jedan od bitnih faktora, koji stanar uzima u obzir prilikom traženja novog stana je cena izdavanja. Na cenu izdavanja stana presudan uticaj ima lokacija na kojoj se stan nalazi. Ovo se najbolje može videti iz analize cena nekretnina za treći kvartal 2019. godine koju je objavila MojaNekretnina, gde su najveće cene izdavanja stanova na teritoriji Beograda bile u Belvilu, YUBC, A Bloku, Andrićevom vencu sa prosečnom cenom oko 10 evra po kvadratu mesečno. Najniže cene izdavanja na teritoriji Beograda su zabeležene u Kaluđerici, Borči, Batajnici, Altini, Medakoviću, Kotežu itd. sa cenama od oko 3 do 5 evra po kvadratnom metru. Dakle, nije retka pojava da u istom gradu cene izdavanja stanova imaju značajnu razliku, koja se čak može i duplo razlikovati. U zavisnosti od toga koliko je stanar fleksibilan što se tiče lokacije stanovanja, može uticati na to da uštedi na stanarini. Nekada, nije loše razmotriti opciju da se uzme stan na lošijoj lokaciji, koja je dobro povezana sa ostatkom grada. Sve zavisi od cilja preseljenja kao i od kriterijuma koji su bitni prilikom pretrage stanova za izdavanje. U svakom slučaju, pre nego što se odlučite za određeni stan, pažljivo se informišite o samoj lokaciji gde se stan nalazi, kao i o tome kako se kreću cene izdavanja sličnih stanova na datoj lokaciji. Ipak, kako je tržište nekretnina u Beogradu prilično dinamično poslednjih nekoliko godina, vrlo lako se može desiti da posedujete informacije koje više nisu aktuelne. Zbog toga je najbolje prikupiti informacije koje su aktuelne u trenutku potrage za stanom.

Procena vrednosti nekretnine Beograd

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti