Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Zemun

Prosečna cena kvadrata Zemun izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Zemun onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Zemun.

Za mesec: Jul. 2022.
cena kvadrata prodaje
1.838 € +0,92%od prošlog meseca +26,44%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
7,78 € +1,20%od prošlog meseca +22,26%od prošle godine
objavljeno oglasa
1.474 -37,62%od prošlog meseca


Cene nekretnina - ZemunNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Zemun) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - ZemunCene novogradnje - ZemunCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - ZemunRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Zemun).

Cene kvadrata izdavanja - ZemunCene stanarine - ZemunRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2