Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Galenika

Prosečna cena kvadrata Galenika izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Galenika onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Galenika.

Za mesec: Nov. 2022.
cena kvadrata prodaje
1.917 € +1,12%od prošlog meseca
cena kvadrata izdavanja
11,77 € +55,42%od prošlog meseca
objavljeno oglasa
110 +6,80%od prošlog meseca


Cene nekretnina - GalenikaNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Galenika) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - GalenikaCene novogradnje - GalenikaTržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Galenika).

Cene kvadrata izdavanja - GalenikaCene stanarine - GalenikaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2

Cene kvadrata na podlokacijama