Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Altina

Prosečna cena kvadrata Altina izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Altina onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Altina.

Za mesec: Nov. 2022.
cena kvadrata prodaje
1.449 € +2,07%od prošlog meseca +27,76%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
7,14 € +3,58%od prošlog meseca +27,11%od prošle godine
objavljeno oglasa
91 +12,35%od prošlog meseca


Cene nekretnina - AltinaNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Altina) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - AltinaCene novogradnje - AltinaCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - AltinaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Altina).

Cene kvadrata izdavanja - AltinaCene stanarine - AltinaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2

Cene kvadrata na podlokacijama