Blok 33, Fontana, Novi Beograd, Beograd
7,21 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Blok 33?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

7,21 € / m2

Izdavanje stanova Blok 33

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
- / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
13
Stan 30-60 m2:
- / m2
Stan 60-100 m2:
7,28 € / m2
Dvosoban stan:
- / m2
Trosoban stan:
6,70 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
3
Stan 100-150 m2:
- / m2
Stan 150+ m2:
- / m2
Četvorosoban stan:
8,25 € / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Blok 33

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Izdaje se dvosoban stan na Novom Beogradu izdavanje stanova

Izdaje se dvosoban stan na Novom Beogradu

Renoviran stan na 20. spratu sa izuzetnim pogledom na grad.Stan ima sredjeno kupatilo i poseban WC sa tusem. Svaka prostorija ima prirodnu ventilaciju, a svaka soba po klima uredjaj.Ulaz je sredjen, ima dva lifta koja se redovno odrzavaju....

70 m² 2 20 350 (5/m2)
Opstina Novi Beograd izdavanje stanova

Opstina Novi Beograd

Useljiv od 1. 12.  2019. Kod Opstine Novi Beograd, novog merkatora. Preko puta restorana Durmitor. Dobra povezanost sa  delovima grada autobuskim linijama.Obavezan depozit u visini kirije.Cena kirije na duzi period od godinu i vise. Za krac...

52 m² 2 4 300 (6/m2)
STAN 3.0, NBG,ZGRADA CARINE izdavanje stanova

STAN 3.0, NBG,ZGRADA CARINE

IZDAJEM STAN NA NOVOM BEOGRADU U BLIKU 33, STAN 3.0,DVE SPAVACE SOBE, VELIKI DNEVNI BORAVAK, KUHINJA, TRPEZARIJA, TERASA, WC, KUPATILO, NAMESTEN. DEPOZIT U VISINI MESECNE KIRIJE OBAVEZAN....

75 m² 3 1 320 (4/m2)

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Blok 33

Na teritoriji Blok 33 objavljeno je u porteklom mesecu 11 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 0, srednjih 8, dok je velikih stanova objavljeno 3.

  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje je iznosila 6,99 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 8,25 €/m2.

Stanovi za izdavanje Blok 33

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 3 oglasa za izdavanje stanova Blok 33. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Blok 33

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti