Fontana, Novi Beograd, Beograd

6,88 € / m2

Proveri za konkretan stan

Koliko vredi stan na ovoj lokaciji?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

6,88 € / m2

Izdavanje stanova Fontana

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
3
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
7,37 € / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
24
Stan 30-60 m2:
7,00 € / m2
Stan 60-100 m2:
6,76 € / m2
Dvosoban stan:
6,83 € / m2
Trosoban stan:
6,76 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
2
Stan 100-150 m2:
8,57 € / m2
Stan 150+ m2:
- / m2
Četvorosoban stan:
- / m2
Petosoban i veći stan:
7,67 € / m2

Prosečna cena izdavanja stanova Fontana

Na teritoriji Fontana objavljeno je u porteklom mesecu 16 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 3, srednjih 12 dok je velikih stanova objavljeno 1.

  • - U našoj analizi srednji stanovi su oni čija površina ne prelazi 30 kvadratnih metara. Radi se o stanovima koji imaju samo jednu sobu. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 7,37€/m2.
  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u je iznosila 6,84 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 8,12 €/m2.

Stanovi za izdavanje Fontana

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 1 oglasa za izdavanje stanova Fontana. Ovde ih možete pogledati:

Aktuelna ponuda stanova za Fontana 1

Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena

Novi Beograd - Fontana ID#32886

Provizija: 50% od prve mesečne zakupnine,....

38 m² 1.5 5 300 (8/m2)
Povišena cena

Procena vrednosti konkretnog stana

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Proveri vrednost za konkretan stan