Nazad na Cene nekretnina / Cena kvadrata Zlatiborski okrug

Cena kvadrata Užice

Prosečna cena kvadrata Užice izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Užice onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Užice.

Za mesec: Jul. 2023.
cena kvadrata prodaje
952 € +11,30%od prošlog meseca +8,19%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
5,77 € +4,90%od prošlog meseca +71,56%od prošle godine


Cene nekretnina - UžiceCena kvadrata u odnosu na prošlu godinu
Na sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Užice) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - UžiceCene novogradnje - UžiceTržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Užice).

Cene kvadrata izdavanja - UžiceCene stanarine - UžiceRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2