Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Skadarlija

Prosečna cena kvadrata Skadarlija izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Skadarlija onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Skadarlija.

Za mesec: Jan. 2023.
cena kvadrata prodaje
3.357 € +0,20%od prošlog meseca +16,48%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
14,79 € -3,63%od prošlog meseca +55,16%od prošle godine
objavljeno oglasa
90 +25,00%od prošlog meseca


Cene nekretnina - SkadarlijaNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Skadarlija) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - SkadarlijaCene novogradnje - SkadarlijaCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - SkadarlijaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Skadarlija).

Cene kvadrata izdavanja - SkadarlijaCene stanarine - SkadarlijaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2

Cene kvadrata na podlokacijama