Nazad na Cene nekretnina / Cena kvadrata Beograd

Cena kvadrata Stari grad

Prosečna cena kvadrata Stari grad izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Stari grad onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Stari grad.

Za mesec: Nov. 2023.
cena kvadrata prodaje
2.875 € +0,09%od prošlog meseca -3,24%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
16,09 € -6,11%od prošlog meseca +19,97%od prošle godine


Cene nekretnina - Stari grad



Cena kvadrata u odnosu na prošlu godinu




Na sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Stari grad) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - Stari grad



Cene novogradnje - Stari grad



Cena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - Stari grad



Radi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Stari grad).

Cene kvadrata izdavanja - Stari grad



Cene stanarine - Stari grad



Radi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2