Zemun Bačka, Zemun, Beograd
1.230 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može prodati stan na lokaciji Zemun Bačka?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena stana na ovoj lokaciji je

1.230 € / m2

Prodaja stanova Zemun Bačka

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
- / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
24
Stan 30-60 m2:
1.285 € / m2
Stan 60-100 m2:
1.162 € / m2
Dvosoban stan:
1.290 € / m2
Trosoban stan:
1.192 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
4
Stan 100-150 m2:
1.214 € / m2
Stan 150+ m2:
- / m2
Četvorosoban stan:
1.214 € / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za prodaju stanova Zemun Bačka

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Zemun, Gornji grad, Pazovacki put prodaja stanova

Zemun, Gornji grad, Pazovacki put

Zemun, Gornji grad, Pazovacki put, 4.0 kuca od 103 m2 na placu od 4.9 ari, PR + TAVAN, kp, telefon, brzo useljiva, uknjizena, podrum od  20 m2, godina gradnje 1937.Uknjizen plac od 4.9 ari, sirine 12 m i uknjizeni objekti od 123 m2: kuca od 103 ...

103 m² 4 0 125.000 (1.214/m2)

Prosečna cena kada je u pitanju Prodaja stanova Zemun Bačka

Na teritoriji Zemun Bačka objavljeno je u porteklom mesecu 14 stanova na prodaju. Od toga malih stanova 0, srednjih 12, dok je velikih stanova objavljeno 2.

  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova na prodaju je iznosila 1.232 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova na prodaju u proteklom mesecu je iznosila 1.214 €/m2.

Stanovi na prodaju Zemun Bačka

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 1 oglasa za prodaju stanova Zemun Bačka. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Zemun Bačka

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti