Novi Merkator, Fontana, Novi Beograd, Beograd
1.750 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može prodati stan na lokaciji Novi Merkator?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena stana na ovoj lokaciji je

1.750 € / m2

Prodaja stanova Novi Merkator

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
- / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
18
Stan 30-60 m2:
1.471 € / m2
Stan 60-100 m2:
1.689 € / m2
Dvosoban stan:
1.471 € / m2
Trosoban stan:
1.689 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
9
Stan 100-150 m2:
2.297 € / m2
Stan 150+ m2:
2.297 € / m2
Četvorosoban stan:
2.297 € / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za prodaju stanova Novi Merkator

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Narodnih heroja OPŠTINA Novi Beograd Beograd Sr... prodaja stanova

Narodnih heroja OPŠTINA Novi Beograd Beograd Sr...

(agencijska provizija 2%) odlično pozicioniran dvoiposoban stan, blizu Novog Merkatora i gleda na unutrašnjost bloka. Blizina vrtića i škole. Stan je sa dva mokra čvora i poseduje lođu od 5m2. PROSTORIJE: ulazni hodnik, dnevna soba, kuhinja, trpezari...

75 m² 2.5 1 112.000 (1.493/m2)

Prosečna cena kada je u pitanju Prodaja stanova Novi Merkator

Na teritoriji Novi Merkator objavljeno je u porteklom mesecu 15 stanova na prodaju. Od toga malih stanova 0, srednjih 9, dok je velikih stanova objavljeno 6.

  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova na prodaju je iznosila 1.580 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova na prodaju u proteklom mesecu je iznosila 2.297 €/m2.

Stanovi na prodaju Novi Merkator

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 1 oglasa za prodaju stanova Novi Merkator. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Novi Merkator

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti