Budisava, Novi Sad, Južnobački okrug
370 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može prodati stan na lokaciji Budisava?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena stana na ovoj lokaciji je

370 € / m2

Prodaja stanova Budisava

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
- / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
15
Stan 30-60 m2:
- / m2
Stan 60-100 m2:
241 € / m2
Dvosoban stan:
- / m2
Trosoban stan:
286 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
12
Stan 100-150 m2:
423 € / m2
Stan 150+ m2:
214 € / m2
Četvorosoban stan:
550 € / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za prodaju stanova Budisava

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Budisava, Centar, Kuća, 122m2 prodaja stanova

Budisava, Centar, Kuća, 122m2

U samom centru Budisave, odlična lokacija - na 18km od Novog Sada. Kuća novije gradnje, bez ulaganja. U ceni sve što je na slikama, ali može i bez toga. Grejanje vrhunsko, ekonomicno /200e godišnje/. Odlična oprema kuće. Izolacija sjajna. Dvorište pr...

122 m² 3 0 77.250 (633/m2)
Budisava, Centar, Kuća, 94m2 prodaja stanova

Budisava, Centar, Kuća, 94m2

Porodična kuća u centru Budisave, uknjižena 1/1 na vlasnika. Površina kuće je 94m2, ima 3 sobe. U dvorištu nus prostorije P=124m2. Iza kuće velika bašta. Kuća je sama na placu. Za sve ostale informacije nas pozovite!...

94 m² 3 0 22.660 (241/m2)
PRODAJEM NA VECITO prodaja stanova

PRODAJEM NA VECITO

Prodajem legalizovanu kucu, kompletna infrastruktura, sa pratecim objektima, na glavnoj ulici. Kuca je restaurirana, pvc stolarija, izolacija, demit fasada i dr. Zemljiste prve klanise, velika basta, pogodna za rad sa plastenicima, privatni biznis i ...

148 m² 3 0 1 (0/m2)
Budisava, Centar, Zemljište, 1000m2 prodaja stanova

Budisava, Centar, Zemljište, 1000m2

Odličan, uknjižen plac....

1000 m² 0 0 9.000 (9/m2)
Odlična cena

Prosečna cena kada je u pitanju Prodaja stanova Budisava

Na teritoriji Budisava objavljeno je u porteklom mesecu 21 stanova na prodaju. Od toga malih stanova 0, srednjih 12, dok je velikih stanova objavljeno 9.

  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova na prodaju je iznosila 263 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova na prodaju u proteklom mesecu je iznosila 396 €/m2.

Stanovi na prodaju Budisava

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 4 oglasa za prodaju stanova Budisava. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Budisava

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti