Prodaja kuća PetrovaradinProdaja kuća Petrovaradin. Najveća ponuda kuća u Srbiji. Kada je u pitanju prodaja kuća Petrovaradin u ponudi je veliki broj oglasa kuća različitih veličina i struktura.
Ako Vas interesuje Prodaja kuća Petrovaradin na celokupnom tržištu nekretnina u Srbiji, pronađeno je 824 nekretnina bilo da su u pitanju oglasi objavljeni samo na našem sajtu ili sa svih ostalih relavantnih portala za nekretnine u Srbiji. Od sada ih sve zajedno možete sortirati, filtrirati ili upoređivati.
Filteri

Cena kvadrata Petrovaradin

1.542 €/m2 -0,23%
1.545 1.542
Sve nekretnine na jednom mestu
Odlična kuća
Petrovaradin, Novi Sad, Južnobački okrug
978.500 €
3.251 € / m2
Visoka cena
Kvadrata: 301 m² Sprat: 0 / - 0-soban
Prodaje se kuću Petrovaradin površine 301m2. Kuća ima terasu...
Odlična kuća
Petrovaradin, Novi Sad, Južnobački okrug
978.500 €
3.251 € / m2
Visoka cena
Kvadrata: 301 m² Sprat: 0 / - 0-soban
Prodaje se kuću površine 301m2. Kuća ima terasu...
Prodaje se kuća, Petrovaradin
Petrovaradin, Novi Sad, Južnobački okrug
236.900 €
1.742 € / m2
Povišena cena
Kvadrata: 136 m² Sprat: 0 / - 0-soban
Prodaje se kuću Petrovaradin površine 136m2

Prodaja stanova u Petrovaradinu od vlasnikaUkoliko ste zainteresovani za prodaju stanova u Petrovaradinu bez provizije, izdvojili smo na posebnoj stranici stanove na prodaju direktno od vlasnika

Prodaja stanova Petrovaradin od vlasnika

Prodaja stanova u Petrovaradinu različitih strukturaProdaja garsonjera u PetrovaradinuKada je prodaja stanova Petrovaradin u pitanju, izdvojili smo raznovrsnu ponudu jednosobnih i jednoiposobnih stanova različitih kvadratura i cena. Garsonjere ili jednosobni stanovi su veoma popularni među samcima i studentima. Pogledajte kompletnu ponudu garsonjera u Petrovaradinu.

Prodaja garsonjera Petrovaradin

Prodaja dvosobnih stanova u PetrovaradinuUkoliko ste zainteresovani za dvosobne stanove u Petrovaradinu onda ste na pavom mestu jer smo na sledećoj stranici izdvojili sve dvosobne stanove u Petrovaradinu. Dvosobni stanovi su popularni kako među studentima tako i među mlađim bračnim parovima. Cena kvadata dvosobnih stanova kao i stanova manje kvadrature je nešto viša od prosečne cene svih stanova. Pogedajte kompletnu listu dvosobnih stanova u Petrovaradinu.

Prodaja dvosobnih stanova Petrovaradin

Prodaja trosobnih stanova u PetrovaradinuTrosobni stanovi su stanovi preko 60m2 i nude dovoljnu komociju za većinu korisnika. Posebno je pogodan za porodice sa decom. Kada je prodaja stanova Petrovaradin u pitanju, na sledećoj stranici smo izdvojili trosobne stanove za koje ste možda zainteresovni.

Prodaja trosobnih stanova Petrovaradin