Skadarlija, Stari grad, Beograd
10,00 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Skadarlija?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

10,00 € / m2

Izdavanje stanova Skadarlija

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
2
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
6,11 € / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
24
Stan 30-60 m2:
10,00 € / m2
Stan 60-100 m2:
10,00 € / m2
Dvosoban stan:
10,00 € / m2
Trosoban stan:
10,00 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
1
Stan 100-150 m2:
10,00 € / m2
Stan 150+ m2:
- / m2
Četvorosoban stan:
- / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Skadarlija

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Centar - Stari Grad ID#32975 izdavanje stanova

Centar - Stari Grad ID#32975

Provizija: 50% od prve mesečne zakupnine,....

60 m² 3 7 600 (10/m2)
Dobra cena
Francuska-3.0 polunamesten stan izdavanje stanova

Francuska-3.0 polunamesten stan

Stari grad,Francuska ulica,3.0,90kvm,prazan (kompletna kuhinja),EG,klima,2 terase,renoviran salonac sa 3 kupatila (djakuzi,tus i wc),masina za sudove,pogodan za stanovanje ili PP,katv+internet,svi rezijski troskovi sem struje su uracunati u cenu od 9...

90 m² 3 2 900 (10/m2)
Fer cena
Dvosoban stan Đorđa Jovanovića izdavanje stanova

Dvosoban stan Đorđa Jovanovića

AGENCIJSKA PROVIZIJA U SKLADU SA OPŠTIM USLOVIMA POSLOVANJA PREDUZEĆA. OPIS NEKRETNINE: salonac, visina plafona 335cm, pogodan za poslovni prostor. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, terasa....

77 m² 2 2 1.000 (13/m2)
Visoka cena
Dvoiposoban stan Zetska izdavanje stanova

Dvoiposoban stan Zetska

U pešačkoj zoni, kod Skadarlije, kompletno opremljen, svetao i funkcionalan stan, sa malim mesečnim troškovima održavanja. Iako se nalazi u najstrožijem centru pruža izuzetan mir i privatnost. ....

75 m² 3 3 650 (9/m2)
Dobra cena
Dvosoban stan Skadarlija izdavanje stanova

Dvosoban stan Skadarlija

potpuno namesten stan u centru grada, u Svetogorskoj ulici. Stan se nalazi na prvom spratu i poseduje veliku terasu okrenutu ka dvoristu zgrade, tako da je izolovan od buke koja je tipicna za centar grada. Useljiv od sredine septembra....

41 m² 2 1 470 (11/m2)
Fer cena
Trosoban stan Strahinjića Bana izdavanje stanova

Trosoban stan Strahinjića Bana

Izdaje se lep stan u ulici Strahinića Bana kod Skadarlije, na 1.spratu, 65m2, dnevna soba + 2 spavaće sa kupatilom i terasom. Etažno grejanje, infostan 1900 din, kablovska tv i internet 3600 din, struja po potrošnji, deposit, slobodan od 01.10., 700e...

65 m² 3 1 700 (11/m2)
Povišena cena
Trosoban stan Skadarlija izdavanje stanova

Trosoban stan Skadarlija

Odlican 3.0 stan u novijoj zgradi / 3 terase -Skadarlija...

80 m² 3 1 500 (6/m2)
Odlična cena

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Skadarlija

Na teritoriji Skadarlija objavljeno je u porteklom mesecu 15 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 2, srednjih 12, dok je velikih stanova objavljeno 1.

  • - U našoj analizi mali stanovi su oni, čija površina ne prelazi 30 kvadratnih metara. Radi se o stanovima koji imaju samo jednu sobu. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 6,11€/m2.
  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje je iznosila 10,00 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 10,00 €/m2.

Stanovi za izdavanje Skadarlija

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 7 oglasa za izdavanje stanova Skadarlija. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Skadarlija

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti