Pašino brdo, Voždovac, Beograd
6,43 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Pašino brdo?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

6,43 € / m2

Izdavanje stanova Pašino brdo

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
13
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
7,13 € / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
113
Stan 30-60 m2:
8,01 € / m2
Stan 60-100 m2:
5,78 € / m2
Dvosoban stan:
9,10 € / m2
Trosoban stan:
6,56 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
8
Stan 100-150 m2:
5,91 € / m2
Stan 150+ m2:
4,44 € / m2
Četvorosoban stan:
4,44 € / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Pašino brdo

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Lux novogradnja, 30m2, 1.5, garaza, namesten izdavanje stanova

Lux novogradnja, 30m2, 1.5, garaza, namesten

Prvo izdavanje novog stana u vrhunskoj zgradi, sa liftom, geotermalnim grejanjem, video-nadzorom. Stan se nalazi na 3. spratu od IV, poseduje dnevni boravak sa izlazom na terasu, odvojenu kuhinju, manju spavacu sobu, kupatilo, pripadajuce garazno mes...

30 m² 1.5 3 300 (10/m2)
Lux novogradnja, 45m2,2.0,geo-term,garaza izdavanje stanova

Lux novogradnja, 45m2,2.0,geo-term,garaza

Prvo izdavanje stana u vrhunskoj novogradnji, 45m2 na 3.spratu od IV, lift, geotermalno grejanje,video-nadzor. Stan je po strukturi 2.0, poseduje konforan dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom i izlazom na lodju(dvorisne orijentacije), spavacu sob...

45 m² 2 3 400 (9/m2)
LEKINO BRDO, Veselina Masleše (279) izdavanje stanova

LEKINO BRDO, Veselina Masleše (279)

Voždovac, Lekino Brdo, dvosoban stan za izdavanje u kući. Zaseban ulaz, kompletno namešten. 37m² i pripadajuće dvorište. Mali troškovi stanovanja, etažno grejanje. Blizina škole, vrtića kao i autobuskih stajališta. Agencijska provizija 50% od prve za...

37 m² 2 0 250 (7/m2)
Moderan poslovni prostor kod Obilicevog stadiona izdavanje stanova

Moderan poslovni prostor kod Obilicevog stadiona

Poslovni prostor preko puta Obilićevog stadiona, open space. Opremljen specijalnim modernim stolicama prilagođene kancelarijskom radu i celodnevnom sedenju, sa 8 radnih stolova,poslovnu tablu. Prostor je dobro sigurnosno opremljen alarmnim sistemom S...

122 m² 2 0 900 (7/m2)

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Pašino brdo

Na teritoriji Pašino brdo objavljeno je u porteklom mesecu 78 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 13, srednjih 59, dok je velikih stanova objavljeno 6.

  • - U našoj analizi mali stanovi su oni, čija površina ne prelazi 30 kvadratnih metara. Radi se o stanovima koji imaju samo jednu sobu. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 7,13€/m2.
  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje je iznosila 7,36 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 4,93 €/m2.

Stanovi za izdavanje Pašino brdo

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 4 oglasa za izdavanje stanova Pašino brdo. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Pašino brdo

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti