Meandri, Zemun, Beograd
5,74 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Meandri?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

5,74 € / m2

Izdavanje stanova Meandri

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
- / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
24
Stan 30-60 m2:
5,46 € / m2
Stan 60-100 m2:
5,81 € / m2
Dvosoban stan:
- / m2
Trosoban stan:
5,74 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
6
Stan 100-150 m2:
5,63 € / m2
Stan 150+ m2:
5,63 € / m2
Četvorosoban stan:
- / m2
Petosoban i veći stan:
5,63 € / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Meandri

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
ZEMUN,Rade Končar,2.5,70m2-NOV-PREDIVAN+PARKING ID izdavanje stanova

ZEMUN,Rade Končar,2.5,70m2-NOV-PREDIVAN+PARKING ID

STAN NA DOBROJ LOKACIJI,SVE JE NOVO,KOMPLET NAMEŠTEN. Izdaje se veoma prostoran i svetao stan u blizini Doma Zdravlja,Osnovne škole u Zemunu,zgrada okružena zelenilom. PROSTORIJE:veliki dnevni boravak, trpezarija, kuhinja (kompletno opremljenu),dve s...

70 m² 2.5 0 500 (7/m2)
Zemun - Zagorska 320kvm izdavanje stanova

Zemun - Zagorska 320kvm

Poslovna zgrada za izdavanje kod Doma zdravlja, Zemun. Lux opremljena i trenutno prilagođena za kliniku, ali lako može da se prilagodi bilo kojoj poslovnoj nameni. U zgradi na dva nivoa sa liftom, trnutno, petnaest prostorija, lako pregradivih, kuhin...

320 m² 5 0 1.800 (6/m2)
Lux stan + privatno parking mesto izdavanje stanova

Lux stan + privatno parking mesto

Kompletno opremljen stan sa svom pratecom tehnikom. Veoma svetao, na suncanoj strani. Za nepušače (terasa je uvek bolje mesto za cigaru), bez kućnih ljubimaca. Parking mesto na zatvorenom parkingu zgrade koji je pod video nadzorom i rampom. U ponudi ...

70.2 m² 3 0 500 (7/m2)

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Meandri

Na teritoriji Meandri objavljeno je u porteklom mesecu 16 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 0, srednjih 12, dok je velikih stanova objavljeno 4.

  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje je iznosila 5,67 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 5,63 €/m2.

Stanovi za izdavanje Meandri

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 3 oglasa za izdavanje stanova Meandri. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Meandri

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti