Labudovo brdo, Rakovica, Beograd
3,55 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Labudovo brdo?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

3,55 € / m2

Izdavanje stanova Labudovo brdo

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
2
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
3,33 € / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
9
Stan 30-60 m2:
3,57 € / m2
Stan 60-100 m2:
3,73 € / m2
Dvosoban stan:
3,91 € / m2
Trosoban stan:
3,47 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan 100-150 m2:
- / m2
Stan 150+ m2:
- / m2
Četvorosoban stan:
- / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Labudovo brdo

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Dvosoban stan Sretena Mladenovića Mike izdavanje stanova

Dvosoban stan Sretena Mladenovića Mike

OPIS NEKRETNINE: Kompletno namešten stan sa belom tehnikom. Renovorana kuhinja i kupatilo. Odvojen spavaći blok. PROSTORIJE: predsoblje, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaća soba, kupatilo, terasa i zastakljena lođa....

64 m² 2 3 200 (3/m2)
Izdajem dvosoban stan izdavanje stanova

Izdajem dvosoban stan

Za dodatne informacije pozvati.....

63 m² 3 2 240 (4/m2)
#40815, Izdavanje, Stan, LABUDOVO BRDO, 250 EUR izdavanje stanova

#40815, Izdavanje, Stan, LABUDOVO BRDO, 250 EUR

Lep stan smešten u zgradi starije gradnje, na Labudovom brdu. Zgrada je bez lifta, a stan je smešten na drugom spratu. Ispred ulaza u zgradu je zelena površina sa puno drveća koja čini lepu prirodnu oazu, a stan je većim delom orjentisan ka njoj. Sta...

85 m² 3 2 250 (3/m2)
Izdajem stan u Oplenackoj 58, Labudovo brdo izdavanje stanova

Izdajem stan u Oplenackoj 58, Labudovo brdo

Stan se nalazi na trecem spratu u oplenackoj 58, na Labudovom brdu, 20 metara od autobuskog stajalista, iza picerije - pizza hit....

44 m² 2 3 150 (3/m2)
izdavanje stana na Labudovom brdu na platoima  izdavanje stanova

izdavanje stana na Labudovom brdu na platoima

Izdajem na duže, stan na drugom spratu na  na platoima u XI krajiške divizije u neposrednoj blizini OŠ "14. oktobar" i "15. gimnazije" kao i velikog broja prodavnica različitog asortimana robe i stajališta autobusa (23,53,59,89,502,533....) .Sta...

55 m² 2 2 180 (3/m2)

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Labudovo brdo

Na teritoriji Labudovo brdo objavljeno je u porteklom mesecu 7 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 2, srednjih 5, dok je velikih stanova objavljeno 0.

  • - U našoj analizi mali stanovi su oni, čija površina ne prelazi 30 kvadratnih metara. Radi se o stanovima koji imaju samo jednu sobu. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 3,33€/m2.
  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje je iznosila 3,67 €/m2.

Stanovi za izdavanje Labudovo brdo

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 5 oglasa za izdavanje stanova Labudovo brdo. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Labudovo brdo

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti