Nazad na Prosečna cena nekrentina

Cena kvadrata Zrenjanin

Prosečna cena kvadrata Zrenjanin izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Zrenjanin onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Zrenjanin.

Za mesec: May. 2022.
cena kvadrata prodaje
545 € -2,09%od prošlog meseca +20,58%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
4,75 € -2,52%od prošlog meseca +67,68%od prošle godine
objavljeno oglasa
579 -34,20%od prošlog meseca


Cene nekretnina - ZrenjaninNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Zrenjanin) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - ZrenjaninCene novogradnje - ZrenjaninCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - ZrenjaninRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Zrenjanin).

Cene kvadrata izdavanja - ZrenjaninCene stanarine - ZrenjaninRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2