Nazad na Cene nekretnina / Cena kvadrata Novi Sad / Cena kvadrata Južnobački okrug

Cena kvadrata Vidovdansko naselje

Prosečna cena kvadrata Vidovdansko naselje izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Vidovdansko naselje onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Vidovdansko naselje.

Za mesec: Nov. 2023.
cena kvadrata prodaje
1.533 € +24,18%od prošlog meseca -2,58%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
9,50 € +35,67%od prošlog meseca +157,37%od prošle godine


Cene nekretnina - Vidovdansko naseljeCena kvadrata u odnosu na prošlu godinu
Na sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Vidovdansko naselje) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - Vidovdansko naseljeCene novogradnje - Vidovdansko naseljeTržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Vidovdansko naselje).

Cene kvadrata izdavanja - Vidovdansko naseljeCene stanarine - Vidovdansko naseljeRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2

Cene kvadrata na podlokacijama