Nazad na Cene nekretnina / Cena kvadrata Novi Sad / Cena kvadrata Južnobački okrug

Cena kvadrata Veternik

Prosečna cena kvadrata Veternik izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Veternik onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Veternik.

Za mesec: Nov. 2023.
cena kvadrata prodaje
1.690 € +0,29%od prošlog meseca +18,35%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
7,42 € -2,48%od prošlog meseca +61,35%od prošle godine


Cene nekretnina - VeternikCena kvadrata u odnosu na prošlu godinu
Na sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Veternik) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - VeternikCene novogradnje - VeternikCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - VeternikRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Veternik).

Cene kvadrata izdavanja - VeternikCene stanarine - VeternikRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2

Cene kvadrata na podlokacijamaFešter
Milana Tepića
Veterničko brdo