Nazad na Prosečna cena nekrentina

Cena kvadrata Valjevo

Prosečna cena kvadrata Valjevo izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Valjevo onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Valjevo.

Za mesec: May. 2022.
cena kvadrata prodaje
878 € +6,50%od prošlog meseca +14,48%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
3,08 € -61,52%od prošlog meseca
objavljeno oglasa
67 -40,71%od prošlog meseca


Cene nekretnina - ValjevoNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Valjevo) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - ValjevoCene novogradnje - ValjevoCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - ValjevoRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2