Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Subotica

Prosečna cena kvadrata Subotica izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Subotica onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Subotica.

Za mesec: Jan. 2023.
cena kvadrata prodaje
875 € +3,09%od prošlog meseca +27,21%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
5,24 € -0,08%od prošlog meseca +35,82%od prošle godine
objavljeno oglasa
386 +8,43%od prošlog meseca


Cene nekretnina - SuboticaNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Subotica) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - SuboticaCene novogradnje - SuboticaCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - SuboticaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Subotica).

Cene kvadrata izdavanja - SuboticaCene stanarine - SuboticaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2