Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Staro Sajmište

Prosečna cena kvadrata Staro Sajmište izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Staro Sajmište onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Staro Sajmište.

Za mesec: Nov. 2022.
cena kvadrata prodaje
2.290 € -4,82%od prošlog meseca +12,56%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
12,71 € +5,10%od prošlog meseca +57,89%od prošle godine
objavljeno oglasa
21 +61,54%od prošlog meseca


Cene nekretnina - Staro SajmišteNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Staro Sajmište) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - Staro SajmišteCene novogradnje - Staro SajmišteTržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Staro Sajmište).

Cene kvadrata izdavanja - Staro SajmišteCene stanarine - Staro SajmišteRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2

Cene kvadrata na podlokacijama