Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Socijalno

Prosečna cena kvadrata Socijalno izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Socijalno onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Socijalno.

Za mesec: Aug. 2022.
cena kvadrata prodaje
2.170 € +3,23%od prošlog meseca
cena kvadrata izdavanja
8,28 € -1,48%od prošlog meseca
objavljeno oglasa
638 -26,33%od prošlog meseca


Cene nekretnina - SocijalnoNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Socijalno) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - SocijalnoCene novogradnje - SocijalnoCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - SocijalnoRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Socijalno).

Cene kvadrata izdavanja - SocijalnoCene stanarine - SocijalnoRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2