Nazad na Cene nekretnina / Cena kvadrata Novi Sad / Cena kvadrata Južnobački okrug

Cena kvadrata Ledinci

Prosečna cena kvadrata Ledinci izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Ledinci onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Ledinci.

Za mesec: Nov. 2023.
cena kvadrata prodaje
1.464 € +10,63%od prošlog meseca -11,03%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
7,77 € -3,78%od prošlog meseca


Cene nekretnina - LedinciCena kvadrata u odnosu na prošlu godinu
Na sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Ledinci) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - LedinciCene novogradnje - LedinciCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - LedinciRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2

Cene kvadrata na podlokacijama