Nazad na Cene nekretnina / Cena kvadrata Kraljevo opština / Cena kvadrata Raška okrug

Cena kvadrata Kraljevo

Prosečna cena kvadrata Kraljevo izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Kraljevo onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Kraljevo.

Za mesec: Nov. 2023.
cena kvadrata prodaje
704 € +10,18%od prošlog meseca -16,40%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
4,47 € +13,30%od prošlog meseca -7,68%od prošle godine


Cene nekretnina - KraljevoCena kvadrata u odnosu na prošlu godinu
Na sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Kraljevo) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - KraljevoCene novogradnje - KraljevoCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - KraljevoRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Kraljevo).

Cene kvadrata izdavanja - KraljevoCene stanarine - KraljevoRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2

Cene kvadrata na podlokacijama