Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Konjarnik

Prosečna cena kvadrata Konjarnik izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Konjarnik onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Konjarnik.

Za mesec: Jul. 2022.
cena kvadrata prodaje
1.932 € -0,32%od prošlog meseca +15,04%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
6,91 € +3,98%od prošlog meseca +14,55%od prošle godine
objavljeno oglasa
126 -24,55%od prošlog meseca


Cene nekretnina - KonjarnikNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Konjarnik) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - KonjarnikCene novogradnje - KonjarnikCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - KonjarnikRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Konjarnik).

Cene kvadrata izdavanja - KonjarnikCene stanarine - KonjarnikRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2