Nazad na Cene nekretnina / Cena kvadrata Novi Sad / Cena kvadrata Južnobački okrug

Cena kvadrata Jugovićevo

Prosečna cena kvadrata Jugovićevo izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Jugovićevo onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Jugovićevo.

Za mesec: May. 2023.
cena kvadrata prodaje
2.345 € -8,12%od prošlog meseca
cena kvadrata izdavanja
9,29 € +8,34%od prošlog meseca


Cene nekretnina - Jugovićevo



Cena kvadrata u odnosu na prošlu godinu




Na sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Jugovićevo) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - Jugovićevo



Cene novogradnje - Jugovićevo



Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Jugovićevo).

Cene kvadrata izdavanja - Jugovićevo



Cene stanarine - Jugovićevo



Radi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2

Cene kvadrata na podlokacijama