Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Dom zdravlja

Prosečna cena kvadrata Dom zdravlja izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Dom zdravlja onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Dom zdravlja.

Za mesec: Aug. 2022.
cena kvadrata prodaje
1.497 € -5,71%od prošlog meseca
cena kvadrata izdavanja
5,84 € -3,52%od prošlog meseca
objavljeno oglasa
0 -100,00%od prošlog meseca


Cene nekretnina - Dom zdravljaNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Dom zdravlja) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - Dom zdravljaCene novogradnje - Dom zdravljaTržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Dom zdravlja).

Cene kvadrata izdavanja - Dom zdravljaCene stanarine - Dom zdravljaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2