Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Denkova bašta

Prosečna cena kvadrata Denkova bašta izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Denkova bašta onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Denkova bašta.

Za mesec: Jul. 2022.
cena kvadrata prodaje
2.239 € -3,12%od prošlog meseca +28,51%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
8,15 € +5,03%od prošlog meseca +13,93%od prošle godine
objavljeno oglasa
35 +16,67%od prošlog meseca


Cene nekretnina - Denkova baštaNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Denkova bašta) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - Denkova baštaCene novogradnje - Denkova baštaTržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Denkova bašta).

Cene kvadrata izdavanja - Denkova baštaCene stanarine - Denkova baštaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2