Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Cvijićeva

Prosečna cena kvadrata Cvijićeva izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Cvijićeva onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Cvijićeva.

Za mesec: Jul. 2022.
cena kvadrata prodaje
2.775 € +9,81%od prošlog meseca +12,16%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
10,42 € +0,72%od prošlog meseca +35,52%od prošle godine
objavljeno oglasa
35 -67,59%od prošlog meseca


Cene nekretnina - CvijićevaNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Cvijićeva) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - CvijićevaCene novogradnje - CvijićevaCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - CvijićevaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Cvijićeva).

Cene kvadrata izdavanja - CvijićevaCene stanarine - CvijićevaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2