Nazad na Cene nekretnina / Cena kvadrata Beograd

Cena kvadrata Čukarica

Prosečna cena kvadrata Čukarica izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Čukarica onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Čukarica.

Za mesec: Nov. 2023.
cena kvadrata prodaje
1.058 € -13,76%od prošlog meseca -34,08%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
9,14 € -7,85%od prošlog meseca +48,33%od prošle godine


Cene nekretnina - ČukaricaCena kvadrata u odnosu na prošlu godinu
Na sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Čukarica) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - ČukaricaCene novogradnje - ČukaricaCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - ČukaricaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Čukarica).

Cene kvadrata izdavanja - ČukaricaCene stanarine - ČukaricaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2