Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Crveni Pevac

Prosečna cena kvadrata Crveni Pevac izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Crveni Pevac onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Crveni Pevac.

Za mesec: Aug. 2022.
cena kvadrata prodaje
1.355 € +5,24%od prošlog meseca
cena kvadrata izdavanja
5,31 € -12,12%od prošlog meseca
objavljeno oglasa
1 -97,78%od prošlog meseca


Cene nekretnina - Crveni PevacNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Crveni Pevac) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - Crveni PevacCene novogradnje - Crveni PevacTržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Crveni Pevac).

Cene kvadrata izdavanja - Crveni PevacCene stanarine - Crveni PevacRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2