Nazad na Cene nekretnina / Cena kvadrata Novi Sad / Cena kvadrata Južnobački okrug

Cena kvadrata Bulevar Oslobođenja (Novi Sad)

Prosečna cena kvadrata Bulevar Oslobođenja (Novi Sad) izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Bulevar Oslobođenja (Novi Sad) onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Bulevar Oslobođenja (Novi Sad).

Za mesec: Nov. 2023.
cena kvadrata prodaje
2.489 € 0,00%od prošlog meseca +8,06%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
10,15 € -0,22%od prošlog meseca +41,03%od prošle godine


Cene nekretnina - Bulevar Oslobođenja (Novi Sad)Cena kvadrata u odnosu na prošlu godinu
Na sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Bulevar Oslobođenja (Novi Sad)) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - Bulevar Oslobođenja (Novi Sad)Cene novogradnje - Bulevar Oslobođenja (Novi Sad)Cena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - Bulevar Oslobođenja (Novi Sad)Radi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Bulevar Oslobođenja (Novi Sad)).

Cene kvadrata izdavanja - Bulevar Oslobođenja (Novi Sad)Cene stanarine - Bulevar Oslobođenja (Novi Sad)Radi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2

Cene kvadrata na podlokacijama