Nazad na Prosečna cena nekretnina

Cena kvadrata Bulevar Oslobođenja

Prosečna cena kvadrata Bulevar Oslobođenja izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Bulevar Oslobođenja onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Bulevar Oslobođenja.

Za mesec: Jul. 2022.
cena kvadrata prodaje
2.167 € +4,55%od prošlog meseca +10,18%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
7,89 € +4,08%od prošlog meseca +15,37%od prošle godine
objavljeno oglasa
1.618 -3,69%od prošlog meseca


Cene nekretnina - Bulevar OslobođenjaNa sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Bulevar Oslobođenja) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - Bulevar OslobođenjaCene novogradnje - Bulevar OslobođenjaCena stanova može se ponekad znantno razlikovati kada se radi o različitoj strukturi stana. Tako na primer, manji stanovi imaju obično nešto skuplju cenu kvadrata od većih stanova.

Cena kvadrata stanova različitih struktura - Bulevar OslobođenjaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2
Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Bulevar Oslobođenja).

Cene kvadrata izdavanja - Bulevar OslobođenjaCene stanarine - Bulevar OslobođenjaRadi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2