Nazad na Cene nekretnina / Cena kvadrata Savski kej / Cena kvadrata Novi Beograd / Cena kvadrata Beograd

Cena kvadrata Blok 67 (Belvil)

Prosečna cena kvadrata Blok 67 (Belvil) izračunata je na osnovu oglasa za nekretnine prikupljenih sa svih većih sajtova za nekrentine u Srbiji. Ako Vas interesuje cena kvadrata Blok 67 (Belvil) onda ste na pravom mestu jer se na ovoj stranici nalaze najažurnija i najobuhvatnija analiza kretanja cene nekrentina na lokaciji Blok 67 (Belvil).

Za mesec: Nov. 2023.
cena kvadrata prodaje
3.716 € +1,92%od prošlog meseca +10,65%od prošle godine
cena kvadrata izdavanja
15,27 € +1,00%od prošlog meseca +12,28%od prošle godine


Cene nekretnina - Blok 67 (Belvil)Cena kvadrata u odnosu na prošlu godinu
Na sledećem grafikonu prikazano je kretanje cena svih nekretnina na traženoj lokaciji (Blok 67 (Belvil)) uključujući stanove i kuće.
Od oktobra 2021. godine MojaNekretnina prati i kretanje cene nakretnina kako starogradnje tako i novogradnje. Ovde je potrebno imati u vidu da u novogradnju ne spadaju samo stanovi koji su izgrađeni u aktuelnoj godini nego i oni izgrađeni i prethodnih nekoliko godina.

Cene starogradnje - Blok 67 (Belvil)Cene novogradnje - Blok 67 (Belvil)Tržište iznajmljivanja stanova može takođe biti znatno dinamično. Na sledećem grafikonu je prikazano kretanje cene iznajmljivanja kvadratnog metra da traženoj lokaciji (Blok 67 (Belvil)).

Cene kvadrata izdavanja - Blok 67 (Belvil)Cene stanarine - Blok 67 (Belvil)Radi lakšeg prikaza, prikazane su stanarine jednosobnih stanova koji imaju 35m2, dvosobnih 50m2, trosobnih 70m2 i četvorosobnih stanova koji imaju 100m2

Cene kvadrata na podlokacijama