Prodaja stanova ZvezdaraProdaja stanova Zvezdara. Najveća ponuda prodaje stanova u Srbiji. Kada je u pitanju prodaja stanova Zvezdara u ponudi je veliki broj oglasa stanova različitih veličina i struktura, kako jednosobnih tako i dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih stanova.
Ako Vas interesuje Prodaja stanova Zvezdara na celokupnom tržištu nekretnina u Srbiji, pronađeno je 3.884 nekretnina bilo da su u pitanju oglasi objavljeni samo na našem sajtu ili sa svih ostalih relavantnih portala za nekretnine u Srbiji. Od sada ih sve zajedno možete sortirati, filtrirati ili upoređivati.

Cena kvadrata Zvezdara

2.080 €/m2 +13,71%
1.829 2.080
Sve nekretnine na jednom mestu

Prodaja stanova na Zvezdari od vlasnikaUkoliko ste zainteresovani za prodaju stanova na Zvezdari bez provizije, izdvojili smo na posebnoj stranici stanove na prodaju direktno od vlasnika

Prodaja stanova Zvezdara od vlasnika

Prodaja stanova na Zvezdari različitih strukturaProdaja garsonjera na ZvezdariKada je prodaja stanova Zvezdara u pitanju, izdvojili smo raznovrsnu ponudu jednosobnih i jednoiposobnih stanova različitih kvadratura i cena. Garsonjere ili jednosobni stanovi su veoma popularni među samcima i studentima. Pogledajte kompletnu ponudu garsonjera na Zvezdari.

Prodaja garsonjera Zvezdara

Prodaja dvosobnih stanova na ZvezdariUkoliko ste zainteresovani za dvosobne stanove na Zvezdari onda ste na pavom mestu jer smo na sledećoj stranici izdvojili sve dvosobne stanove na Zvezdari. Dvosobni stanovi su popularni kako među studentima tako i među mlađim bračnim parovima. Cena kvadata dvosobnih stanova kao i stanova manje kvadrature je nešto viša od prosečne cene svih stanova. Pogedajte kompletnu listu dvosobnih stanova na Zvezdari.

Prodaja dvosobnih stanova Zvezdara

Prodaja trosobnih stanova na ZvezdariTrosobni stanovi su stanovi preko 60m2 i nude dovoljnu komociju za većinu korisnika. Posebno je pogodan za porodice sa decom. Kada je prodaja stanova Zvezdara u pitanju, na sledećoj stranici smo izdvojili trosobne stanove za koje ste možda zainteresovni.

Prodaja trosobnih stanova Zvezdara