Prodaja stanova VračarProdaja stanova Vračar. Najveća ponuda prodaje stanova u Srbiji. Kada je u pitanju prodaja stanova Vračar u ponudi je veliki broj oglasa stanova različitih veličina i struktura, kako jednosobnih tako i dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih stanova.
Ako Vas interesuje Prodaja stanova Vračar na celokupnom tržištu nekretnina u Srbiji, pronađeno je 5.326 nekretnina bilo da su u pitanju oglasi objavljeni samo na našem sajtu ili sa svih ostalih relavantnih portala za nekretnine u Srbiji. Od sada ih sve zajedno možete sortirati, filtrirati ili upoređivati.
Filteri

Cena kvadrata Vračar

2.602 €/m2 -5,38%
2.750 2.602
Opširnije: Cena kvadrata Vračar
Sve nekretnine na jednom mestu

Prodaja stanova na Vračaru od vlasnikaUkoliko ste zainteresovani za prodaju stanova na Vračaru bez provizije, izdvojili smo na posebnoj stranici stanove na prodaju direktno od vlasnika

Prodaja stanova Vračar od vlasnika

Prodaja stanova na Vračaru različitih strukturaProdaja garsonjera na VračaruKada je prodaja stanova Vračar u pitanju, izdvojili smo raznovrsnu ponudu jednosobnih i jednoiposobnih stanova različitih kvadratura i cena. Garsonjere ili jednosobni stanovi su veoma popularni među samcima i studentima. Pogledajte kompletnu ponudu garsonjera na Vračaru.

Prodaja garsonjera Vračar

Prodaja dvosobnih stanova na VračaruUkoliko ste zainteresovani za dvosobne stanove na Vračaru onda ste na pavom mestu jer smo na sledećoj stranici izdvojili sve dvosobne stanove na Vračaru. Dvosobni stanovi su popularni kako među studentima tako i među mlađim bračnim parovima. Cena kvadata dvosobnih stanova kao i stanova manje kvadrature je nešto viša od prosečne cene svih stanova. Pogedajte kompletnu listu dvosobnih stanova na Vračaru.

Prodaja dvosobnih stanova Vračar

Prodaja trosobnih stanova na VračaruTrosobni stanovi su stanovi preko 60m2 i nude dovoljnu komociju za većinu korisnika. Posebno je pogodan za porodice sa decom. Kada je prodaja stanova Vračar u pitanju, na sledećoj stranici smo izdvojili trosobne stanove za koje ste možda zainteresovni.

Prodaja trosobnih stanova Vračar