Prodaja stanova KlisaProdaja stanova Klisa. Najveća ponuda prodaje stanova u Srbiji. Kada je u pitanju prodaja stanova Klisa u ponudi je veliki broj oglasa stanova različitih veličina i struktura, kako jednosobnih tako i dvosobnih, trosobnih i četvorosobnih stanova.
Ako Vas interesuje Prodaja stanova Klisa na celokupnom tržištu nekretnina u Srbiji, pronađeno je 1.012 nekretnina bilo da su u pitanju oglasi objavljeni samo na našem sajtu ili sa svih ostalih relavantnih portala za nekretnine u Srbiji. Od sada ih sve zajedno možete sortirati, filtrirati ili upoređivati.
Filteri

Cena kvadrata Klisa

1.288 €/m2 +4,16%
1.236 1.288
Opširnije: Cena kvadrata Klisa
Sve nekretnine na jednom mestu
Odličan četvorosoban stan, Klisa
Klisa, Novi Sad centar, Novi Sad
175.890 €
1.759 € / m2
Visoka cena
Kvadrata: 100 m² Sprat: 0 / - 4-soban
Prodaje se stan Klisa površine 100m2. Stan ima balkon...

Prodaja stanova na Klisi od vlasnikaUkoliko ste zainteresovani za prodaju stanova na Klisi bez provizije, izdvojili smo na posebnoj stranici stanove na prodaju direktno od vlasnika

Prodaja stanova Klisa od vlasnika

Prodaja stanova na Klisi različitih strukturaProdaja garsonjera na KlisiKada je prodaja stanova Klisa u pitanju, izdvojili smo raznovrsnu ponudu jednosobnih i jednoiposobnih stanova različitih kvadratura i cena. Garsonjere ili jednosobni stanovi su veoma popularni među samcima i studentima. Pogledajte kompletnu ponudu garsonjera na Klisi.

Prodaja garsonjera Klisa

Prodaja dvosobnih stanova na KlisiUkoliko ste zainteresovani za dvosobne stanove na Klisi onda ste na pavom mestu jer smo na sledećoj stranici izdvojili sve dvosobne stanove na Klisi. Dvosobni stanovi su popularni kako među studentima tako i među mlađim bračnim parovima. Cena kvadata dvosobnih stanova kao i stanova manje kvadrature je nešto viša od prosečne cene svih stanova. Pogedajte kompletnu listu dvosobnih stanova na Klisi.

Prodaja dvosobnih stanova Klisa

Prodaja trosobnih stanova na KlisiTrosobni stanovi su stanovi preko 60m2 i nude dovoljnu komociju za većinu korisnika. Posebno je pogodan za porodice sa decom. Kada je prodaja stanova Klisa u pitanju, na sledećoj stranici smo izdvojili trosobne stanove za koje ste možda zainteresovni.

Prodaja trosobnih stanova Klisa