Hotel Jugoslavija, Zemun, Beograd
1.870 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može prodati stan na lokaciji Hotel Jugoslavija?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena stana na ovoj lokaciji je

1.870 € / m2

Prodaja stanova Hotel Jugoslavija

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
2
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
1.350 € / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
48
Stan 30-60 m2:
1.879 € / m2
Stan 60-100 m2:
1.868 € / m2
Dvosoban stan:
1.879 € / m2
Trosoban stan:
1.939 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
4
Stan 100-150 m2:
- / m2
Stan 150+ m2:
- / m2
Četvorosoban stan:
1.811 € / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za prodaju stanova Hotel Jugoslavija

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Novi Beograd, Hotel YU, Maršala Tolbuhina (Goce Delčeva),67m2+35m2 ter,IX/9 prodaja stanova

Novi Beograd, Hotel YU, Maršala Tolbuhina (Goce Delčeva),67m2+35m2 ter,IX/9

Novi Beograd, Hotel YU, Maršala Tolbuhina (Goce Delčeva), uknjižen dvoiposoban stan od 67m2 + terasa od 35m2 kojoj ima pristup samo ovaj stan, koja nije uknjižena. Stan se nalazi na IX/9, lift, cg, dva špajza. Orijentisan je Severozapadno, sa predivn...

67 m² 2 9 170.000 (2.537/m2)
Klare Cetkin, Hotel Jugoslavija prodaja stanova

Klare Cetkin, Hotel Jugoslavija

Kompletno renoviran trosoban stan, sastoji se od dnevnog boravka, kuhinje sa trpezarijom, predsoblja, dve spavaće sobe, dva mokra čvora. Stan se prodaje sa svim stvarima. Zgrada ima 3 lifta, teretni lift ima sopstveni agregat. Za preporuku. Agencijsk...

80 m² 3 0 160.000 (2.000/m2)
Palmira Toljatija HOTEL JUGOSLAVIJA Novi Beogra... prodaja stanova

Palmira Toljatija HOTEL JUGOSLAVIJA Novi Beogra...

(agencijska provizija 2%) Stan se nalazi u stambenoj zgradi u blizini opštine N.Bg. Odlična lokacija koja obezbeđuje blizinu gradskog prevoza i dobru povezanost sa ostatkom grada, Dunav i Zemunski kej, mnoštvo trgovinskih, sportskih i ugostiteljskih ...

77 m² 3 3 105.000 (1.364/m2)
Aleksinačkih Rudara HOTEL JUGOSLAVIJA Novi Beog... prodaja stanova

Aleksinačkih Rudara HOTEL JUGOSLAVIJA Novi Beog...

(agencijska provizija 2%) U neposrednoj blizini hotela Jugoslavija, Doma zdravlja, osnovne škole, pijace i Zemunskog keja smešten je ovaj funkcionalan i adaptibilan stan. Zapadno orijentisan sa zastkljenom lođom. U izvornom stanju, uknjižen na 67 kv...

67 m² 2 1 125.000 (1.866/m2)
Džona Kenedija HOTEL JUGOSLAVIJA Novi Beograd B... prodaja stanova

Džona Kenedija HOTEL JUGOSLAVIJA Novi Beograd B...

(agencijska provizija 2%) odličan stan, uknjižen, u novijoj gradnji, nalazi se u visokom prizemlju zgrade, koje je u visini prvog sprata. PROSTORIJE: ulazni hodnik, kuhinja, trpezarija, dnevna soba, spavaća soba, terasa...

47 m² 1.5 0 84.900 (1.806/m2)

Prosečna cena kada je u pitanju Prodaja stanova Hotel Jugoslavija

Na teritoriji Hotel Jugoslavija objavljeno je u porteklom mesecu 33 stanova na prodaju. Od toga malih stanova 2, srednjih 27, dok je velikih stanova objavljeno 4.

  • - U našoj analizi mali stanovi su oni, čija površina ne prelazi 30 kvadratnih metara. Radi se o stanovima koji imaju samo jednu sobu. Prosečna cena takvih stanova na prodaju u proteklom mesecu je iznosila 1.350€/m2.
  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova na prodaju je iznosila 1.892 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova na prodaju u proteklom mesecu je iznosila 1.811 €/m2.

Stanovi na prodaju Hotel Jugoslavija

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 5 oglasa za prodaju stanova Hotel Jugoslavija. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Hotel Jugoslavija

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti