Barič, Obrenovac, Beograd
390 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može prodati stan na lokaciji Barič?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena stana na ovoj lokaciji je

390 € / m2

Prodaja stanova Barič

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
- / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
14
Stan 30-60 m2:
364 € / m2
Stan 60-100 m2:
438 € / m2
Dvosoban stan:
- / m2
Trosoban stan:
430 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
9
Stan 100-150 m2:
317 € / m2
Stan 150+ m2:
270 € / m2
Četvorosoban stan:
- / m2
Petosoban i veći stan:
317 € / m2

Aktuelna ponuda za prodaju stanova Barič

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
BARIČ, Obrenovački put prodaja stanova

BARIČ, Obrenovački put

AGENCIJSKA PROVIZIJA 2%. OPIS NEKRETNINE: uknjižena kuća, nalazi se na odličnom mestu odmah do glavnog puta sa dva četvorosobna stana. Na prizemlju i prvom spratu mogućnost dobijanja i trećeg stana u tavanskom prostoru, eg na pelat, gas doveden do ku...

250 m² 5 0 80.000 (320/m2)
Fer cena
Kuca Barič prodaja stanova

Kuca Barič

Prodajem kucu u Bariču blizu glavnog puta ( obrenovacki drum) gradjena krajem devedesetih. Kuca se sastoji od: kuhinje, trpezarije, hodnika, dnevne sobe i wc-a u prizemlju i predsoblja, tri sobe i kupatila na spratu. Moze zamena za stan ili vikendicu...

83 m² 3 0 35.000 (422/m2)
Odlična cena
Barič, 138m2, Pr+I+Pk, eg, 7,5 ari, garaža,uknjiž. prodaja stanova

Barič, 138m2, Pr+I+Pk, eg, 7,5 ari, garaža,uknjiž.

Dobra kuća na brdu iznad Bariča gde sada ide i gradski prevoz.Nalazi se na lepom ravnom placu sa voćem i ukrasnim biljem.U prizemlju se nalazi velika garaža i letnja kuhinja sa velikom ostavom. Na prvom spratu je veliki dvosoban stan sa ogromnom tera...

138 m² 5 0 45.000 (326/m2)

Prosečna cena kada je u pitanju Prodaja stanova Barič

Na teritoriji Barič objavljeno je u porteklom mesecu 12 stanova na prodaju. Od toga malih stanova 0, srednjih 7, dok je velikih stanova objavljeno 5.

  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova na prodaju je iznosila 410 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova na prodaju u proteklom mesecu je iznosila 301 €/m2.

Stanovi na prodaju Barič

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 3 oglasa za prodaju stanova Barič. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Barič

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti