Prodaja placeva BeogradProdaja placeva Beograd. Najveća ponuda prodaje placeva u Srbiji. Kada je u pitanju prodaja placeva Beograd u ponudi je veliki broj oglasa placeva različitih veličina i namene.
Ako Vas interesuje Prodaja placeva Beograd na celokupnom tržištu nekretnina u Srbiji, pronađeno je 428 nekretnina bilo da su u pitanju oglasi objavljeni samo na našem sajtu ili sa svih ostalih relavantnih portala za nekretnine u Srbiji. Od sada ih sve zajedno možete sortirati, filtrirati ili upoređivati.
Filteri
Novi oglasi na Vaš e-mail čim se pojave na bilo kom sajtu za nekretnine u Srbiji!
SAČUVAJ PRETRAGU
Beograd
Prodaja
Plavi horizonti, Zemun, Beograd
399.900 €
34 € / m2
11936 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se Beograd u ulici Jankovića voće površine 11936m2
Beograd
Prodaja
Sopot, Beograd
45.000 €
23 € / m2
2000 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se Beograd površine 2000m2 u ulici Vojvode Putnika
Beograd
Prodaja
Barajevo, Beograd
37.450 €
5 € / m2
7000 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se Beograd površine 7000m2 u ulici Vucinac
Sve nekretnine na jednom mestu
Beograd
Prodaja
Grocka, Beograd
28.000 €
25 € / m2
1100 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se Beograd površine 1100m2
Beograd
Prodaja
Begaljica, Grocka, Beograd
50.000 €
16 € / m2
3210 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se Beograd površine 3210m2 u ulici Posavska
Beograd
Prodaja
Vranić, Barajevo, Beograd
13.000 €
0 m² Sprat: 0 / - Sobe: 0
Prodaje se Beograd u ulici Radnička površine 0m2
Beograd
Prodaja
Batajnica, Zemun, Beograd
510.000 €
30 € / m2
17000 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se Beograd u ulici Belarica nova 63. površine 17000m2
Beograd
Prodaja
Sopot, Beograd
2.000 €
0 € / m2
5400 m² Sprat: 0 / - Sobe: 0
Prodaje se Beograd površine 5400m2 u ulici Sopotbalkon...
Beograd
Prodaja
Ostružnica, Ćukarica, Beograd
130.000 €
0 m² Sprat: 0 / - Sobe: 0
Prodaje se Beograd površine 0m2 u ulici Ane Krasojević
Beograd
Prodaja
Blok 61, Bežanijski blokovi, Novi Beograd, Beograd
1.400.000 €
275 € / m2
5100 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se površine 5100m2 u ulici Vinogradska
Beograd
Prodaja
Železnik, Čukarica, Beograd
50.000 €
38 € / m2
1300 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se površine 1300m2
Beograd
Prodaja
Ripanj, Voždovac, Beograd
Dogovor
0 € / m2
7000 m² Sprat: 0 / - Sobe: 0
Prodaje se Beograd površine 7000m2 u ulici Put za Trešnjubalkon...
Beograd
Prodaja
Braće Jerković, Voždovac, Beograd
180.000 €
200 € / m2
900 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se Beograd u ulici Mitrovdanska površine 900m2
Beograd
Prodaja
Radiofar, Surčin, Beograd
60.000 €
105 € / m2
570 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se Beograd površine 570m2 u ulici Mire Alečković
Beograd
Prodaja
Dedinje, Savski venac, Beograd
360.000 €
1.286 € / m2
280 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se Beograd u ulici Omladinska površine 280m2
Beograd
Prodaja
Cvetanova Ćuprija, Zvezdara, Beograd
250.000 €
208 € / m2
1200 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 0
Prodaje se Beograd u ulici Cvetanova ćuprija površine 1200m2
Beograd
Prodaja
Crveni krst, Vračar, Beograd
19.900 €
6 € / m2
3271 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban Beograd površine 3271m2 u ulici Donja Toponica
Beograd
Prodaja
Crveni krst, Vračar, Beograd
65.000 €
70 € / m2
927 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban u ulici Matije Bana površine 927m2
Beograd
Prodaja
Crveni krst, Vračar, Beograd
19.900 €
6 € / m2
3271 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban u ulici Donja Toponica površine 3271m2
Beograd
Prodaja
Crveni krst, Vračar, Beograd
65.000 €
70 € / m2
927 m² Sprat: 0 / 0 Sobe: 1
Prodaje se jednosoban Beograd u ulici Matije Bana površine 927m2
Novi oglasi na Vaš e-mail čim se pojave na bilo kom sajtu za nekretnine u Srbiji!
SAČUVAJ PRETRAGU

Beograd - urbani spoj kulture, tradicije i svetskih trendova - prodaja stanovaO srpskoj prestonici različite stvari govore balkanski narodi, ali i brojni Evropljani koji su čuli za reputaciju Beograda ili isti nekada posetili. Prepričavali su utiske o znamenitostima, hrani, svakodnevnom životu, vedrom duhu kojim odiše sam grad, ali i njegovi stanovnici.

Kada se pogleda prodaja stanova Beograd nudi raznovrsan izbor kako novogradnje tako i starogradnje.

U Beograd nikada niko nije došao, a da na njega nisu ostavile dobar utisak neke od specifičnosti ovog dobro poznatog balkanskog grada, prestonice dobrog provoda, uživanja, prepunog kulturnih simbola.

Nemojte se čuditi ako, kada krenete da šetate centrom grada, ne uspete da čujete previse srpskog jezika, već brojne strane jezike - engleski, španski, nemački, francuski, grčki. Upravo zato jer u našu prestonicu iz dana u dan dolaze novi gosti i istražuju mogućnosti za dobar provod, studiranje, posao ili, eventualno, preseljenje.

Bogata istorija Beograda

Grad koji su osvajali Rimljani, naseljivali Sloveni, te kasnije osvajale Osmanlije, koje su grad naslovile i „Grad rata“. Beograd obiluje brojnim kulturnim spomenicima, šarenolikom tradicijom, ali i specifičnim mentalitetom naroda. Oko ovog grada, kojem su Kelti isprva dali ime Singidunum, se ratovalo 115 puta.

Nakon oba svetska rata, Beograd je polako otpočeo svoj procvat, ali i prošao kroz vladavine istaknutih političkih vladara, kao što su Josip Broz Tito i Slobodan Milošević. Svaki od njih je ostavio traga, kako na mentalitet naroda, tako i na sam grad.

Srpska prestonica je uvek važila za industrijski centar, kao i grad u koji su dolazili mladi, perspektivni ljudi, kako bi u njemu studirali ili se stručno usavršavali, s obzirom na dobru reputaciju koju je uživao Univerzitet u Beogradu. Zato beogradski fakulteti i jesu puni studenata na razmeni, gostiju iz drugih gradova, drugih država ili, čak, sa drugih kontinenata. Upravo zato što je oduvek važilo da ćete u sklopu Univerziteta u Beogradu biti bogatiji za mnogo znanja, kako teorijskih, tako i praktičnih, ali i za brojna profesionalna iskustva i poznanstva.

Grad na ušću dve reke

Beograd, jedan od najstarijih gradova Evrope, je grad koji je smešten na mestu gde se spajaju Balkansko poluostrvo i Panonska nizija, ali i na ušću reke Save u reku Dunav. Ima status glavnog grada još od 1405. godine, a uvek je važio za najnaseljeniji grad Republike Srbije. Danas, sam grad ima 17 gradskih opština, od kojih svaka obiluje različitim specifičnostima i mestima za posećivanje, bilo da ste iz Beograda, drugog grada ili, pak, druge države.

Obe reke poseduju uređena i pristupačna šetališta, koje svakoga dana građani koriste zarad rekreacije, užitka ili mesta za odmor. Iz godine u godinu se sve veći broj naselja pored reke proširuje, te se stvaraju prilike i za nove investicije u budućnost. Jedna od njih je čitavo novoigrađeno naselje, Beograd na vodi, koje obiluje nizom novoizgrađenih zgrada i poslovno- stambenim kompleksima.

Gostprimstvo u duši

Ponuda restorana u Beogradu je odlična, te svako može naći nešto po svom ukusu, a mnogi od njih su, prema mišljenju stranaca, poprilično jeftini, a porcije izuzetno izdašne. Stari grad je prepun tradicionalnih srpskih restorana u kojima možete nabaviti balkanske namirnice, poput specijaliteta od mesa ili različitih gurmanskih jela. Sa druge strane, možete posetiti urbaniji deo u Beton hali i pridružiti se kafićima i restoranima koji su naklonjeniji dobrom provodu, pored izvrsne kuhinje. Takođe, veliki broj ribljih restorana u Zemunu, duž keja pokraj Dunava, takođe nudi veliki broj specijaliteta, koji su obavezni za degustaciju svima koji po prvi put dolaze u Beograd.

Srpski narod je izuzetno prijatan i gostoljubiv, te će ugostitelji, ali i sami građani, često i, veoma rado, ugostiti strance u svojim domovima i ponuditi im se da im pokažu zanimljive delove grada. Upravo zato se i sve veći broj ljudi opredeljuje za ulaganje u nekretnine u Beogradu, te, ukoliko je ovaj blagonakloni duh ono što vam godi, možda je upravo nekretnina u Beogradu nešto o čemu bi valjalo razmisliti.

Neprestani razvoj grada

Beograd je grad koji nekada nije imao puno mesta za izlazak, šoping, odmaranje. Onda su, sa godinama, sa razvojem infrastrukture, novim projektima, dolaskom velikih svetskih kompanija, počele i da se otvaraju nove mogućnosti.

Granice grada se neprestano pomeraju, s obzirom na neprestani broj novih poslovnih, stambenih i kompleksa namenjenim uslužnim delatnostima. Postoji veliki broj prilika za kupovinu nekretnina na obodu grada, izvan samog centra, a opet, dovoljno blizu svih većih saobraćajnica koje vas dovode do samog centra grada u roku od nekih desetak minuta. Upravo to je čar širenja grada, razvijanje već postojećih opština.

Na primer, Zemun kao opština neprestano širi svoje mogućnosti za stambene i poslovne građevine, otvarajući se za različite vrste investicija i izgradnju brojnih novih zgrada. Tipičan primer je stambeni kompleks Zemunske kapije, koje predstavljaju ozbiljan i razvijen stambeni kompleks, koji se neprekidno razvija, poboljšava i širi. Bilo da je u pitanju lokacija u neposrednoj blizini reke, u samom centru Zemuna ili, pak, na periferiji Zemuna, ove lokacije predstavljaju veoma dobro pozicionirane tačke za saobraćaj, užitak, ali i poslovanje.

Naselje Altina, koje se nalazi u okviru opštine Zemun, takođe neprestano širi svoje granice i pruža mogućnosti za naseljivanje novih stanovnika. Nekada gotovo pa prazno prostranstvo, danas predstavlja perifernu tačku Zemuna, odmah pokraj auto-puta.

Sa druge strane, opština Novi Beograd je takođe pokazao da poseduje perspektivu za širenje i nove mogućnosti kada je u pitanju izgradnja poslovnih kompleksa, poput West 65, u kojem su smeštene prostorije brojnih kompanija, tržni centar West 65, ali i poslovno-stambeni kompleks.

Beograd - Kulturno primamljivi grad

Beograd ima, pored gostoprimstva, dobre hrane, dinamičnog noćnog života, povoljnih lokacija za ulaganja u nekretnine, da ponudi i brojne kulturne simbole, od kojih svaki nosi sa sobom neku specifičnu priču.

Kalemegdan, najvažniji kulturno-istorijski kompleks, koji se, na čelu sa Beogradskom tvrđavom, nalazi iznad ušća Save u Dunav. Ova tvrđava je bila glavno vojno uporište odbrane i planska tačka dočekivanja neprijatelja na ratnom polju. Danas predstavlja šetalište puno kulturnih znamenitosti, a zidine Kalemegdana odaju utisak nadmoći i bezbednosti.

Planina Avala, nadomak Beograda, zaštićeno je prirodno dobro Beograda. Poseduje veliki broj jedinstvenih lekovitih biljnih vrsta. Predstavlja jedno od omiljenih mesta za organizovanje izleta Beograđana i provođenje praznika.

Konak kneza Miloša Obrenovića, koji je svojevremeno predstavljao centar društveno- političkih zbivanja. U ovom zdanju donošene sun eke od najvažnijih odluka u vreme vladavine Obrenovića, a koje su se ticale budućnosti i nezavisnosti Srbije. Danas, konak u okviru sebe sadrži stalnu postavku, koja dočarava tekovine jednog vremena koje je odisalo borbom za slobodu i jačinu Srbije.

Terazijska česma, koja krasi plato na Terazijama, a ujedno i ispred hotela Moskva, prestavlja kameni stub sa metalnom vazom. Podignuta je u vreme kneza Miloša, čime je obeležen njegov povratak na presto. Danas, ova lokacija predstavlja okupljanje velikog broja ljudi, ali i tradicionalno mesto sastajanja za sve ljubitelje razmene kolekcionarskih sličica.

Noćni život u Beogradu

Beograd nudi širok dijapazon noćnog provoda, za sve uzraste i ljubitelje različitih muzičkih žanrova i različitih tipova provoda. Od pabova, kafića, klubova, splavova, kafana i velikih koncertnih dvorana.

Ukoliko volite kosmopolitsku energiju i savremeni zvuk, uvek možete posetiti neki od beogradskih klubova, u kojima rade najpoznatiji srpski di-džejevi, uz ćesta gostovanja i svetski popularnih muzičara.

Ako je vaš izbor neko mirnije mesto, uvek su tu zatvoreni pabovi, koji obično nude uživo muziku (najčešće pop i rok) uz organizovanja razna gostovanja domaćih i stranih bendova, ali i i povremene akustične svirke.

Beogradske kafane su tu za vas ukoliko ipak više volite neke tradicionalnije pesme, uz emocionalne večeri, najčešće sa tamburašima ili trubačima. Najčešće kažu da se u beogradskim kafanama ostavljaju i duša i srce.

Beogradski splavovi su najčešći dom za sve one koji vole komercijalnu muziku, te tu mogu naići na mešavinu pop muzike i savremene domaće komercijalne muzike, uz stalna gostovanja domaćih poznatih pevača i pevačica.

Šoping u Beogradu

Kažu da u Beogradu niko nije krenuo u šoping iz kojeg se vratio praznih ruku. Beograd iz dana u dan ima da ponudi sve više šoping centara, te gotovo svaka opština ima nekakav vid mesta okupljanja za kupoholičare. Neki od najpoznatijih i najposećenijih tržnih centara u Beogradu su Delta City, Ušće, Ada Mall, Stadion, Beo Shopping Centar i Big Fashion. Naravno, svaki od njih je osmišljen po poprilično sličnom konceptu - ponuda garderobe, obuće, aksesoara, tehnike, hrane, kafića, sve optimizovano u skladu sa potrebama odraslih, ali i dece.

Ukoliko zađete u bilo koji od navedenih tržnih centara, naići ćete na vedre, kulturne, profesionalne ljude, kako na pozicijama prodavaca, tako i u ulozi posetilaca. Beograd, iako brz grad, koji se retko kada odmara i gotovo nikad ne spava, ima da ponudi širok asortiman proizvoda, kako urbanijoj populaciji, tako i onoj tradicionalnijoj, koja voli malo jednostavnije stvari. Takođe, ukoliko odete u Knez Mihajlovu ulicu u samom centru Beograda, moći ćete da pronađete veliki broj suvenira ili odevnih komada sa simbolima Beograda, figurice, nakit, zastave, kao i literaturu o samom Beogradu ili celoj Srbiji.

Grad bogat tradicijom, kulturnim spomenicima, burnim noćnim životom, šarenolikom ponudom gurmanskih specijaliteta i sportskim aktivnostima za provođenje slobodnog vremena, svakako je mesto u koje iz dana u dan dolaze novi ljudi, kako sa područja Balkana, ali i ostatka sveta. Iz dana u dan, veliki broj stranaca ulaže u nekretnine u Beogradu i svesno bira da poseduje stan ili kuću u samom centru, ili na periferiji Beograda, u skladu sa svojim potrebama i senzibilitetom. Neki dolaze da ovaj grad posete po prvi put, neki se u njega vraćaju po ko zna koji put, a neki dolaze kako bi u njemu ostali da žive. Ukoliko ste među ovom poslednjoj grupacijom, bićete dočekani širokih ruku.

Na ovoj stranici ste jer Vas interesuje: