Prodaja kuća VoždovacProdaja kuća Voždovac. Najveća ponuda kuća na lokaciji Voždovac i njenim podlokacijama. Kada je u pitanju prodaja kuća Voždovac u ponudi je veliki broj oglasa kuća različitih veličina i struktura.
Na lokaciji Voždovac pronađeno je 1.138 nekretnina bilo da su u pitanju oglasi objavljeni samo na našem sajtu ili sa svih ostalih relavantnih portala za nekretnine u Srbiji. Od sada ih sve zajedno možete sortirati, filtrirati ili upoređivati.
Filteri
Prodaja
Vodovac, Paunov breg, Voje Radia, 82m2
Voždovac, Beograd
120.000 €
1.463 € / m2
Dobra cena
Kvadratura: 82 m² Sprat: 0 / - 5-soban
Prodaje se kuću površine 82m2 u ulici Voje Radića. Kuća ima podrum, centralno grejanje...
Prodaja
322m2, 2T+2T ,KUMODRAZ , kuca
Kumodraž, Voždovac, Beograd
295.000 €
916 € / m2
Fer cena
Kvadratura: 322 m² Sprat: 0 / - 6-soban
Prodaje se kuću površine 322m2. Kuća ima garažu, terasu...
Prodaja
306m2, 2T ,VOZDOVAC , kuca
Voždovac, Beograd
490.000 €
1.601 € / m2
Visoka cena
Kvadratura: 306 m² Sprat: 0 / - 5-soban
Prodaje se kuću površine 306m2. Kuća ima garažu, terasu...
Prodaja
335m2, T ,VOZDOVAC , kuca
Voždovac, Beograd
350.000 €
1.045 € / m2
Dobra cena
Kvadratura: 335 m² Sprat: 0 / - 7-soban
Prodaje se kuću površine 335m2. Kuća ima garažu, terasu...

Prodaja stanova na Voždovcu od vlasnikaUkoliko ste zainteresovani za prodaju stanova na Voždovcu bez provizije, izdvojili smo na posebnoj stranici stanove na prodaju direktno od vlasnika

Prodaja stanova Voždovac od vlasnika

Prodaja stanova na Voždovcu različitih strukturaProdaja garsonjera na VoždovcuIzdvojili smo raznovrsnu ponudu jednosobnih i jednoiposobnih stanova na Voždovcu različitih kvadratura i cena. Garsonjere ili jednosobni stanovi su veoma popularni među samcima i studentima. Pogledajte kompletnu ponudu garsonjera na Voždovcu.

Prodaja garsonjera Voždovac

Prodaja dvosobnih stanova na VoždovcuUkoliko ste zainteresovani za dvosobne stanove na Voždovcu onda ste na pavom mestu jer smo na sledećoj stranici izdvojili sve dvosobne stanove na Voždovcu. Dvosobni stanovi su popularni kako među studentima tako i među mlađim bračnim parovima. Cena kvadata dvosobnih stanova kao i stanova manje kvadrature je nešto viša od prosečne cene svih stanova. Pogedajte kompletnu listu dvosobnih stanova na Voždovcu.

Prodaja dvosobnih stanova Voždovac

Prodaja trosobnih stanova na VoždovcuTrosobni stanovi su stanovi preko 60m2 i nude dovoljnu komociju za većinu korisnika. Posebno je pogodan za porodice sa decom. Na sledećoj stranici smo izdvojili trosobne stanove na Voždovcu za koje ste možda zainteresovni.

Prodaja trosobnih stanova Voždovac