Veternik, Novi Sad, Južnobački okrug
3,60 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Veternik?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

3,60 € / m2

Izdavanje stanova Veternik

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
3
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
2,00 € / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
111
Stan 30-60 m2:
2,70 € / m2
Stan 60-100 m2:
2,78 € / m2
Dvosoban stan:
2,33 € / m2
Trosoban stan:
3,72 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
123
Stan 100-150 m2:
4,40 € / m2
Stan 150+ m2:
2,86 € / m2
Četvorosoban stan:
- / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Veternik

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Izdajem stan dvoiposoban

Izdajem stan dvoiposoban

Izdajem stan dvoiposoban 84 kvadrata terasa,gas,parking u dvorištu na sprat.blizu gradski prevoz ...

84 m² 2 0 120 (1/m2)
Kuća,smeštaj za radnike,19 kreveta -70e po osobi sa uračunatim troškovima izdavanje stanova

Kuća,smeštaj za radnike,19 kreveta -70e po osobi sa uračunatim troškovima

Izdajemo kuću u Veterniku, sa singl krevetima. Ukupno 19 singl kreveta, sobe mogu biti sa četiri ili pet ležaja, zavisno od potrebe. U cenu ulazi korišćenje velikog dnevnog boravka sa televizorom i wi-fi, kuhinjom. Na svakoj etaži se nalazi zajednič...

200 m² 3 0 70 (0/m2)
Kuća u Veterniku izdavanje stanova

Kuća u Veterniku

Kuća se nalazi u Veterniku za glavnom putu na 8 km od Novog Sada, prvi put je u ponudi za prodaju ili izdavanje - sa mogućnošću zakupa pogodna za stambene namene kao i poslovne delatnosti. Sastoji se od podruma, prizemlja – 105m2  i potkrovlja. Posto...

272 m² 3 0 500 (2/m2)

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Veternik

Na teritoriji Veternik objavljeno je u porteklom mesecu 219 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 3, srednjih 93, dok je velikih stanova objavljeno 123.

  • - U našoj analizi mali stanovi su oni, čija površina ne prelazi 30 kvadratnih metara. Radi se o stanovima koji imaju samo jednu sobu. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 2,00€/m2.
  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje je iznosila 2,88 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 3,63 €/m2.

Stanovi za izdavanje Veternik

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 3 oglasa za izdavanje stanova Veternik. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Veternik

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti