Sremska Kamenica, Novi Sad, Južnobački okrug
- € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Sremska Kamenica?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

- € / m2

Izdavanje stanova Sremska Kamenica

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
- / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan 30-60 m2:
- / m2
Stan 60-100 m2:
- / m2
Dvosoban stan:
- / m2
Trosoban stan:
- / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan 100-150 m2:
- / m2
Stan 150+ m2:
- / m2
Četvorosoban stan:
- / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Sremska Kamenica

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Centar Gornji Dorcol 85m sa parking mestom izdavanje stanova

Centar Gornji Dorcol 85m sa parking mestom

Centar Dorcol, odlican renoviran stan pogodan za poslovni prostor, cg 4 kancelarije , odlican ulaz  i zgrada  550 EURKontakt 063 316 250...

85 m² 4 0 550 (6/m2)
SREMSKA KAMENICA, CENTAR, Stan, 5, 170,00m2 izdavanje stanova

SREMSKA KAMENICA, CENTAR, Stan, 5, 170,00m2

Izdaje se ekskluzivan stambeni ili poslovni prostor u centru Sremske Kamenice, sa prelepim pogledom na Dunav i Novi Sad. Postoji mogućnost da se stan iznajmi prazan, polunamešten ili kompletno namešten po želji zakupca. Poseduje dva parking mesta u d...

170 m² 5 2 800 (5/m2)
Dvoiposoban stan Srbija izdavanje stanova

Dvoiposoban stan Srbija

odlican duplex stan, u blizini pešacke zone, izuzetno niski troskovi informatike, kompletno opremljen novim namestajem. izdajem na duzi period do 19.avgusta zvati na tel 063 57 47 11 od 20.avgusta 060 522 0222 posle 17 caso...

41 m² 3 2 350 (9/m2)
Visoka cena

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Sremska Kamenica

Na teritoriji Sremska Kamenica u proteklih mesec dana nije objavljen veliki broj nekretnina kako za izdavanje tako i za prodaju. Zbog toga podaci o prosečnoj ceni izdavanja-prodaje nekretnina na ovoj lokaciji nije reprezentativan.

Stanovi za izdavanje Sremska Kamenica

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 3 oglasa za izdavanje stanova Sremska Kamenica. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Sremska Kamenica

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti