Salajka, Novi Sad centar, Novi Sad
4,55 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Salajka?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

4,55 € / m2

Izdavanje stanova Salajka

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
25
Stan do 30 m2:
8,90 € / m2
Jednosoban stan:
8,33 € / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
37
Stan 30-60 m2:
6,36 € / m2
Stan 60-100 m2:
- / m2
Dvosoban stan:
5,00 € / m2
Trosoban stan:
4,55 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
37
Stan 100-150 m2:
4,55 € / m2
Stan 150+ m2:
3,49 € / m2
Četvorosoban stan:
- / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Salajka

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Salajka 180 M2 NOVA KUĆA SA BAZENOM 1500 EUR! izdavanje stanova

Salajka 180 M2 NOVA KUĆA SA BAZENOM 1500 EUR!

Salajka 1,8 km od centra grada, nova polunameštena kuća sa bazenom  u mirnoj slepoj ulici punoj zelenila. Kuća je moderno koncipirana. U donjem delu je podno grejanje  u gornjem radijatori sa termostatima. Dole je veliko kupatilo  spavaća soba, klub ...

180 m² 3 0 1.500 (8/m2)
Visoka cena
Trosoban stan Salajka izdavanje stanova

Trosoban stan Salajka

...

71 m² 3 0 300 (4/m2)
Fer cena

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Salajka

Na teritoriji Salajka objavljeno je u porteklom mesecu 80 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 17, srednjih 26, dok je velikih stanova objavljeno 37.

  • - U našoj analizi mali stanovi su oni, čija površina ne prelazi 30 kvadratnih metara. Radi se o stanovima koji imaju samo jednu sobu. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 8,62€/m2.
  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje je iznosila 5,30 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 4,02 €/m2.

Stanovi za izdavanje Salajka

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 2 oglasa za izdavanje stanova Salajka. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Salajka

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti