Olimp, Zvezdara, Beograd
6,30 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Olimp?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

6,30 € / m2

Izdavanje stanova Olimp

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
5
Stan do 30 m2:
15,39 € / m2
Jednosoban stan:
13,11 € / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
9
Stan 30-60 m2:
7,40 € / m2
Stan 60-100 m2:
- / m2
Dvosoban stan:
5,93 € / m2
Trosoban stan:
5,83 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan 100-150 m2:
- / m2
Stan 150+ m2:
- / m2
Četvorosoban stan:
- / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Olimp

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Zvezdara, gradska bolnica dvosoban namešten 250E izdavanje stanova

Zvezdara, gradska bolnica dvosoban namešten 250E

Zvezdara, Gradska bolnica, nova lepa čista zgrada, vrlo lep dvosoban stan 45m2, francuski balkon, namešten, CG, klima, TV, veš mašina. U dnevnoj sobi ugaona garnitura koja može da se pretvori u ležaj, spavaća soba sa bračnim krevetom, dovoljno plakar...

45 m² 2 3 250 (6/m2)
Trosoban stan Kamenorezačka izdavanje stanova

Trosoban stan Kamenorezačka

Stan je u okviru kuce. Sve je zasebno i odvojeno. Prijatan za stanovanje. Kompletni troskovi su uracunati u kiriju. AG PROVIZIJA 50%...

90 m² 3 1 300 (3/m2)

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Olimp

Na teritoriji Olimp objavljeno je u porteklom mesecu 8 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 3, srednjih 5, dok je velikih stanova objavljeno 0.

  • - U našoj analizi mali stanovi su oni, čija površina ne prelazi 30 kvadratnih metara. Radi se o stanovima koji imaju samo jednu sobu. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 14,25€/m2.
  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje je iznosila 6,39 €/m2.

Stanovi za izdavanje Olimp

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 2 oglasa za izdavanje stanova Olimp. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Olimp

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti