Nova Detelinara, Novi Sad centar, Novi Sad
5,62 € / m2

Proveri za konkretan stan

Za koliko se može izdati stan na lokaciji Nova Detelinara?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

5,62 € / m2

Izdavanje stanova Nova Detelinara

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
124
Stan do 30 m2:
7,14 € / m2
Jednosoban stan:
5,88 € / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
148
Stan 30-60 m2:
5,81 € / m2
Stan 60-100 m2:
4,14 € / m2
Dvosoban stan:
5,87 € / m2
Trosoban stan:
4,03 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
23
Stan 100-150 m2:
4,29 € / m2
Stan 150+ m2:
- / m2
Četvorosoban stan:
4,30 € / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Aktuelna ponuda za izdavanje stanova Nova Detelinara

- Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena
Novi Sad, Nova Detelinara - Namešten četvorosoban dupleks sa garažom izdavanje stanova

Novi Sad, Nova Detelinara - Namešten četvorosoban dupleks sa garažom

Novi Sad, Nova Detelinara, ulica Dr Svetislava Kasapinovića. Predstavljamo nov, kompletno i kvalitetno namešten, autentičan četvorosoban dupleks stan na jednoj od najtraženijih lokacija u gradu. Ulica Dr Svetislava Kasapinovića se nalazi u neposredno...

102 m² 0 5 600 (6/m2)
Povišena cena
Dvosoban stan Janka Veselinovića izdavanje stanova

Dvosoban stan Janka Veselinovića

IZDAJE SE ODLIČAN DVOSOBAN STAN U VESELINE MASLEŠE ULICI, MODERNO OPREMLJEN, SVE SEM TV-A IMA ( PEGLA.USISIVAČ.DASKA ZA PEGLANJE,VEŠ MAŠINA... ) NALAZI SE NA 4. SPRATU - GLEDA NA DVORIŠTE. U HODNIKU IMA CIPELARNIK I ORMAN ZA JAKNE,U KUPATILU LEŽEĆA K...

40 m² 2 4 280 (7/m2)
Visoka cena
Jednoiposoban stan Branka Bajića izdavanje stanova

Jednoiposoban stan Branka Bajića

Novi Sad, Nova Detelinara, ulica Branka Bajića. Kratkoročno iznajmljivanje. Nov, kompletno namešten jednoiposoban stan. Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevnog boravka sa kompletno opremljenom kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i terase. Maksimalni kapa...

46 m² 2 4 35 (1/m2)
Odlična cena
Jednoiposoban stan NOVA DETELINARA, NOVI SAD izdavanje stanova

Jednoiposoban stan NOVA DETELINARA, NOVI SAD

Agencijska oznaka stana 9112039, Nova Detelinara, Novi Sad. Oglašavamo izdavanje kompletno opremljenog jednoiposobnog stana u novijoj zgradi. Stan se izdaje kompletno opremljen novim stvarima i tehnikom. Zgrada poseduje kalorimetar, tako da se greja...

44 m² 2 5 350 (8/m2)
Visoka cena
Garsonjera Nova Detelinara izdavanje stanova

Garsonjera Nova Detelinara

Izdajem stan na dan, dva i više. Cena po noćenju za dve osobe 1600 din. Trenutno slobodni termini od 12-31.08. VIKEND PETAK+SUBOTA 3000 DIN ZA DVE OSOBE. 5 I VIŠE NOĆENJA 1400 DIN ZA DVE OSOBE Maksimalan kapacitet 2 odrasle osobe ili jedna odra...

22 m² 1 -1 14 (1/m2)
Odlična cena

Prosečna cena kada je u pitanju Izdavanje stanova Nova Detelinara

Na teritoriji Nova Detelinara objavljeno je u porteklom mesecu 209 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 94, srednjih 93, dok je velikih stanova objavljeno 22.

  • - U našoj analizi mali stanovi su oni, čija površina ne prelazi 30 kvadratnih metara. Radi se o stanovima koji imaju samo jednu sobu. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 6,51€/m2.
  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje je iznosila 4,96 €/m2.
  • - Kao veliki stanovi su okarakterisani oni, čija je povrišina veća od 100 kvadratnih metara i kao stanovi koji imaju četiri ili više soba. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u proteklom mesecu je iznosila 4,30 €/m2.

Stanovi za izdavanje Nova Detelinara

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 5 oglasa za izdavanje stanova Nova Detelinara. Ovde ih možete pogledati:

Procena vrednosti nekretnine Nova Detelinara

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Pokreni kalkulator za procenu vrednosti