Konjarnik, Zvezdara, Beograd

5,64 € / m2

Proveri za konkretan stan

Koliko vredi stan na ovoj lokaciji?

Date procene vrednosti nekretnina su informativnog karaktera.

Proveri za konkretan stan

Prosečna cena izdavanje stana na ovoj lokaciji je

5,64 € / m2

Izdavanje stanova Konjarnik

Pokreni interaktivnu mapu

MALI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan do 30 m2:
- / m2
Jednosoban stan:
- / m2

SREDNJI STANOVI

Ukuno stanova:
26
Stan 30-60 m2:
6,52 € / m2
Stan 60-100 m2:
4,62 € / m2
Dvosoban stan:
6,15 € / m2
Trosoban stan:
3,97 € / m2

VELIKI STANOVI

Ukuno stanova:
0
Stan 100-150 m2:
- / m2
Stan 150+ m2:
- / m2
Četvorosoban stan:
- / m2
Petosoban i veći stan:
- / m2

Prosečna cena izdavanja stanova Konjarnik

Na teritoriji Konjarnik objavljeno je u porteklom mesecu 13 stanova za izdavanje. Od toga malih stanova 0, srednjih 13 dok je velikih stanova objavljeno 0.

  • - Stanovi srednje veličine su dvosobni i trosobni stanovi čije kvavdratura nije manja od 30 i ne prelazi 100. Prosečna cena takvih stanova za izdavanje u je iznosila 5,31 €/m2.

Stanovi za izdavanje Konjarnik

Prikupljanjem velikog broja oglasa za nekretnine u Srbiji u mogućnosti smo da svaki oglas analiziramo i uporedimo sa ostalim ponudama na tržištu u datom trenutku. Svaka ponuda je u odnosu na cenu klasifikovana u jednu od 5 kategorija:

  • Odlična cena - ovom oznakom su označene nekretnine čija je cena znatno niža od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Dobra cena - nekretnine koje su označene kao doborom cenom su nekretnine čija je cena znatno povoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu
  • Fer cena - cene ovih nekretnina se kreće u rangu prosečnih cena za slične nekretnine
  • Povišena cena - nekretnine koje su označene sa povišenom cenom su nekretnine čija je cena malo nepovoljnija od prosečne cene za sličnu nekretninu. I pored toga može se desiti da je ista bolje opremljena i da je to razlog nešto više cene.
  • Visoka cena - ovom oznakom su označene nekretnina čija je cena viša od prosečne cene nekretnina sa istim karakeristikama.

Tretnutno je u na srpskom tržištu nekretnina u ponudi 3 oglasa za izdavanje stanova Konjarnik. Ovde ih možete pogledati:

Aktuelna ponuda stanova za Konjarnik 3

Nekretnina Površina Br. soba Sprat Cena Ocena

Konjarnik, lux, novogradnja, ID 1323

Kvalitetna novogradnja, lux stan, opremljena kuhinja, komforan, dve spavaće sobe, svaka soba ima klima uređaj, velika terasa od 26m2, idealan za pp, odličan. Ag. prov 50%. Useljiv od 01. oktobra 2019. ID 1323...

88 m² 3 2 500 (6/m2)
Fer cena

KONJARNIK, 51M2, II, CG

Vladimira Tomanovića, 2/6, Potpuno renoviran lep stan sa novim stvarima u mirnom kraju gradu.Bez kućnih ljubimaca.Agencijska provizija 50% jedne mesečne zakupnine Hodnik, dnevna soba, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, kupatilo ID#58157...

51 m² 2 2 350 (7/m2)
Povišena cena

Dvosoban stan Blagajska

Izdaje se 2.0 stan na Konjarniku,sa CG, kompletno opremljen. Funkcionalan, iz predsoblja se ulazi u sve prostorije. Sastoji se od kuhinje sa trpezarijom iz koje se izlazi na terasu, kupatila,dve sobe- dnevne i spavace sobe i ostave. Mesečni zakup 300...

65 m² 2 2 300 (5/m2)
Odlična cena

Procena vrednosti konkretnog stana

S obzirom da prikupljamo i analiziramo celokupnu ponudu nekretnina na srpskom tržištu, u mogućnosti smo da u svakom trenutku damo procenu vrednosti nekretnine uzimajući u obzir sve njene karakteristike kao što su tačna lokacija, spratnost, površina, struktura kao i nivo opremljenosti. Ukoliko posedujete stan i želite da ga prodate za samo 2 minuta možete proceniti njegovu vrednost i oglasiti ga tako da ponuda bude primamljiva na tržištu nekretnina. Ukoliko ne posedujete stan a pronašli ste ponudu na nekom drugom sajtu, uz pomoć naše procene možete lako doći do zaključka da li je ta ponuda povoljna ili ne. Sama procena ne traje dugo i potpuno je besplatna.

Proveri vrednost za konkretan stan